چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

حلوای گاجار | طرز تهیه حلوای گاجار


مواد لازم حلوای گاجار


هویج رنده شده     800 گرم
شیر     1 پیمانه
آجیکای بادام (مخلوط بادام ، شکر ، هل و زعفران )     180 گرم
روغن یا کره     1 پیمانه
کشمش     2 قاشق غذاخوری
پسته خرد شده     2 قاشق غذاخوری
شکر     برای تزئین و متعادل نمودن طعم حلوا


حلوای گاجار | طرز تهیه حلوای گاجار

طرز تهیه حلوای گاجار

    مقداری آب داخل یک قابلمه می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید. پس از به جوش آمدن آب، هویج رنده شده را داخل آن می ریزیم و آن را به مدت 5 الی7 دقیقه می پزیم. سپس شیر را اضافه می کنیم. آن را روی حرارت ملایم می گذاریم تا بپزد و گه گاه آن را هم می زنیم.
    بادام را اضافه کرده و آن را می2پزیم تا شیر کم کم جذب آنها شود. کره را اضافه کرده و 2 الی 3 دقیقه آن را مخلوط می کنیم. سپس کشمش را اضافه نموده و خوب مخلوط می کنیم. حلوا (حلوای هندی) را از روی حرارت برداشته و آن را داخل ظرف مناسب سرو می کشیم. روی آن را با پسته خرد شده تزئین کرده و گرم سرو می کنیم.
 


حلوای گاجار | طرز تهیه حلوای گاجار

نکات تکمیلی در مورد حلوای گاجار

حلوای گاجار جزو غذای ملل - هندی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
حلوای گاجار را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

حلوای گاجار ، طرز تهیه حلوای گاجار


همچنین مشاهده کنید