پنجشنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۳ / 16 January, 2025
مجله ویستا

پاستا | طرز تهیه پاستا خوشمزه تیلا پیلا


مواد لازم برای پاستا خوشمزه تیلا پیلا
 
225 گرم ماکارانی
340 گرم فیله تیلاپیلا
1/8 قاشق چایخوری نمک
1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک پیمانه پیاز خرد شده
225 گرم مغز رازیانه خرد شده
یک قاشق غذاخوری سیر تازه رنده شده
یک قاشق غذاخوری کیپر
یک قاشق چایخوری پودر مخلوط سبزیجات عطری
410 گرم کنسرو گوجه فرنگی
225 گرم سس گوجه فرنگی
یک قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
 

پاستا | طرز تهیه پاستا خوشمزه تیلا پیلا
 
طرز تهیه پاستا خوشمزه تیلا پیلا
ماکارانی را درون آب و نمک بپزید و پس از نرم شدن، آبکش کنید. حدود ¼ پیمانه از آب آن را نگه دارید. پاستا را کنار بگذارید.
روی فیله ماهی نمک و فلفل بزنید تا مزه دار شود. در یک تابه بزرگ، یک قاشق غذاخوری روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. تیلاپیلا را اضافه کنید و 6 دقیقه بپزید تا ماهی کاملا پخته شود و پوست آن ترک بخورد. ماهی را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.
یک قاشق غذاخوری دیگر روغن داخل تابه بریزید. پیاز و رازیانه را اضافه کنید. آنها را 5 دقیقه بپزید تا کاملا نرم و سبک شوند. سپس سیر، کیپر و ادویه را اضافه کنید. یک دقیقه تفت دهید.
کنسرو گوجه فرنگی را بدون آب و به همراه سس گوجه فرنگی و آب پاستا به مواد اضافه کنید. شعله را زیاد کنید تا مواد بجوشند. حدود 8 دقیقه آنها را هم بزنید. سپس از روی حرارت بردارید. پاستا و ماهی را به آن اضافه کنید.
برای سرو، روی ماکارانی، جعفری تازه خرد شده بریزد.
 

پاستا | طرز تهیه پاستا خوشمزه تیلا پیلا
نکات تکمیلی در مورد پاستا

پاستا جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
پاستا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

پاستا ، طرز تهیه پاستا خوشمزه تیلا پیلا