سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
مجله ویستا

مرغ اوکراینی | طرز تهیه مرغ اوکراینی


مواد لازم برای مرغ اوکراینی
 
پیازچه خردشده:یک قاشق غذاخوری
جعفری ساطوری شده :یک قاشق غذاخوری
سیر له شده:یک حبه
کره:150 گرم
تخم مرغ زده شد:یک عدد
آب:یک قاشق غذاخوری
آرد سفید:یک چهارم فنجان
نان سفید خشک:یک دوم فنجان
سینه مرغ  بدون پوست و استخوان:4 عدد نصف شده
نمک و فلفل:مقداری
کره:یک قاشق غذاخوری
روغن مایع:یک قاشق غذاخوری
 
 

مرغ اوکراینی | طرز تهیه مرغ اوکراینی
 
طرز تهیه مرغ اوکراینی
 
پیازچه، جعفری و سیر را مخلوط کنید. کره را به صورت مستطیل هایی به ابعاد 3×10 سانت در آورید. آب و تخم مرغ را با هم بزنید. آرد را در بشقابی دیگر بریزید. خرده نان را هم در بشقابی دیگر بریزید. هر قطعه سینه را بین دو ورقه نایلون بگذارید و با گوشت کوبی که کف آن صاف باشد روی مرغ بکوبید تا قطر قطعات 5 میلی متر شود. پلاستیک را بردارید. کمی نمک و فلفل بپاشید. مخلوط پیازچه را روی سطح مرغ ها بپاشید. تکه های بریده شده کره را وسط هر قطعه از مرغ بگذارید و مرغ را مثل رولت بپیچید. (کره کاملا پوشیده شود) رول ها را در آرد بغلتانید، به مخلوط تخم مرغ آغشته کنید و در نرمه نان بغلتانید و دوباره در تخم مرغ بزنید و در نرمه نان بغلتانید و در سینی فر بچینید. روی ظرف را بپوشانید و یک تا 24 ساعت در یخچال بگذارید. رول ها را 5 دقیقه در کره و روغن داغ سرخ کنید به طوری که همه اطرافش طلایی شود. مرغ ها را به سینی فر برگردانید و 15 تا 18 دقیقه با حرارت 400 درجه فارنهایت در فر بگذارید، سپس سرو کنید. (برای4 نفر)
نکته:می توانید به جای کره از پنیر چدار یا پنیر زیره استفاده کنید و به جای جعفری از آویشن استفاده کنید.
 

مرغ اوکراینی | طرز تهیه مرغ اوکراینی
نکات تکمیلی در مورد مرغ اوکراینی

مرغ اوکراینی جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
مرغ اوکراینی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

مرغ اوکراینی ، طرز تهیه مرغ اوکراینی


همچنین مشاهده کنید