یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مجله ویستا

کیک گلابی | طرز تهیه کیک گلابی کاراملی


مواد لازم برای کیک گلابی کاراملی
 
شکر :2 پیمانه
مغز گردو :½1 پیمانه
روغن مایع  :¼1 پیمانه
آرد :3 پیمانه
گلابی :4 عدد
تخم مرغ بزرگ :3 عدد
پودر وانیل :2 قاشق چای‎خوری
نمک :یک قاشق چای‎خوری
جوش شیرین :یک قاشق چای‎خوری
سس کارامل :به مقدار دلخواه
 
 
 

کیک گلابی | طرز تهیه کیک گلابی کاراملی
 
 
طرز تهیه کیک گلابی کاراملی
 
فر را روی دمای 175 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
گلابی‎ها را پوست کنده و ریز خرد کنید.
یک قاشق غذاخوری از شکر را روی تمام گلابی‎ها بپاشید و برای 5 دقیقه کنار بگذارید.
تخم‎مرغ‎ها، 2 پیمانه شکر و روغن را با سرعت متوسط هم زن خوب مخلوط کنید .
آرد، نمک و جوش شیرین را با هم ترکیب کنید و به مخلوط تخم‎مرغ اضافه کنید. حالا با سرعت کم هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
گلابی، مغز گردوی خردشده و پودر وانیل را با هم مخلوط کنید و به مخلوط تخم‎مرغ اضافه و کامل مخلوط کنید.
خمیر را در قالب کیک که کمی چرب شده بریزید. می توانید به جای چرب کردن قالب را با کاغذ شیرینی پزی بپوشانید.
قالب را در فر گذاشته و به مدت 1 ساعت بپزید.
پس از یک ساعت یک خلال دندان را در مرکز کیک فرو کنید. اگر خلال تمیز و بدون خمیر بیرون آمد کیک پخته است. کیک را از فر بیرون بیاورید و سس کارامل را روی کیک داغ بریزید. 
 
 

کیک گلابی | طرز تهیه کیک گلابی کاراملی
نکات تکمیلی در مورد کیک گلابی

کیک گلابی جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 6 دقیقه میباشد .
کیک گلابی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .

کیک گلابی ، طرز تهیه کیک گلابی کاراملی