پنجشنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۳ / 16 January, 2025
مجله ویستا

کوکوی اسفناج | طرز تهیه کوکوی اسفناج گرگانی ها


مواد لازم برای کوکوی اسفناج گرگانی ها
 
 
400 گرم اسفناج خرد شده
200 گرم گشنیز خرد شده
2 عدد تخم مرغ
به میزان لازم نمک ، فلفل و زردچوبه
1 ق س آرد سفید
2 حبه سیر
 

کوکوی اسفناج | طرز تهیه کوکوی اسفناج گرگانی ها
 
طرز تهیه کوکوی اسفناج گرگانی ها
 
 
 
اسفناج خرد شده، سیر و گشنیز را درون کاسه بزرگی بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
 
تخم مرغ ها را جداگانه در ظرفی بشکنید و روی سبزی ها بریزید.
 
نمک و فلفل و زردچوبه را هم بریزید و خوب هم بزنید.
 
حالا آرد را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید.
 
تابه را روی حرارت بگذارید و دو قاشق غذاخوری روغن درون آن بریزید و بگذارید خوب داغ شود. وقتی روغن داغ شد با یک قاشق بزرگ مقداری از مواد را بردارید و درون روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا خودش را بگیرد و سفت شود.
 
 
 
نکته
 
تره طعم خوبی به این کوکو می دهد اگر گشنیز نداشتید می توانید از تره استفاده کنید.
 

کوکوی اسفناج | طرز تهیه کوکوی اسفناج گرگانی ها
نکات تکمیلی در مورد کوکوی اسفناج

کوکوی اسفناج جزو غذای محلی - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
کوکوی اسفناج را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

کوکوی اسفناج ، طرز تهیه کوکوی اسفناج گرگانی ها