دوشنبه, ۱ مرداد, ۱۴۰۳ / 22 July, 2024
مجله ویستا

پیراشکی مرغ | طرز تهیه پیراشکی مرغ


مواد میانی پیراشکی مرغ

پنیر ورقه

سینه ی مرغ آب پز شده و سرخ شده با پیاز و قارچ و فلفل دلمه ونمک و رب گوجه

سیب زمینی نگینی و سرخ شده

 
مواد لازم خمیر پیراشکی مرغ
 
آرد ١.5 پیمانه
 
نمک ١قاشق چایخوری
 
روغن ٣ قاشق غذا خوری
 
خمیر ترش ١.5 قاشق غذا خوری
 
آب ولرم ١/٢ پیمانه
 
شکر کمی کمتر از ١ قاشق غذا خوری
 

پیراشکی مرغ | طرز تهیه پیراشکی مرغ
 
 طرز تهیه پیراشکی مرغ
 
خمیر ترش رو با اب ولرم و شکر مخلوط میکنیم و ١٠ دقیقه میزاریم به عمل بیاد
آرد و نمک و روغن رو مخلوط کرده و با دست هم میزنیم تا از حالت ارد بودن بیاد بیرون بعد خمیر ترش به عمل اومده رو اضافه میکنیم . اگر آب لازم بود اضافه میکنیم تا خمیرمون آماده شود البته این خمیر کمی به دست میچسبه بعد از ورز دادن ٣-4 قطره روغن کف دستتون بریزید تمام سطح خمیر رو به روغن آغشته کنید تا خشک نشه روشو بپوشونید و ١ساعت استراحت بدید.
 
بعد از استراحت زیر و روی خمیر را آرد بپاشید و خمیر رو مستطیل شکل باز کنید(خیلی نازک نشه کج بشه ورق، کلفت هم نباشه چون بعد استراحت حجمش ٢برابر میشه)یه سمتشو پنیر ورقه ای بزارید بعدش مواد میانی و دوباره پنیر ورقه روی مواد میانی و خمیرو از اطراف خوب ببندید دوباره ٣٠ دقیقه استراحت تا حجم خمیر ٢برابر شه
روشو با محلول زرده و شیر میزنیم و تو فر از قبل گرم شده
دما ١٧٠ درجه بیشتر از ١٠ دقیقه زمان نمیبره.. بعد روشو حرارت بدین .. خمیر بسیار لطیفیه.
 

پیراشکی مرغ | طرز تهیه پیراشکی مرغ
نکات تکمیلی در مورد پیراشکی مرغ

پیراشکی مرغ جزو ساندویچ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
پیراشکی مرغ را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

پیراشکی مرغ ، طرز تهیه پیراشکی مرغ