جمعه, ۱ فروردین, ۱۴۰۴ / 21 March, 2025
مجله ویستا

مافین هویج | طرز تهیه مافین هویج


 مواد لازم برای مافین هویج
 
175 گرم آرد
2 قاشق چای خوری بکینگ پودر
یک قاشق چای خوری دارچین
یک چهارم قاشق چای خوری جوز هندی
3 عدد تخم مرغ زده شده
100 گرم  روغن کانولا  (روغن کانولا در میان تمامی روغنهای خوراکی شناخته شده ، روغنهای سویا ، آفتابگردان ، پالم ، بادام زمینی ، زیتون و روغنهای حیوانی وکره ،دارای کمترین میزان اسیدهای چرب اشباع است .)
یک قاشق چای خوری وانیل
250 گرم هویج
 
 
مواد لازم برای تهیه کرم روی کیک
 
75 گرم پنیر خامه ایی کم چرب
یک قاشق چای خوری وانیل
50 گرم شکر
یک مشت زرد آلو خرد شده
 
 

مافین هویج | طرز تهیه مافین هویج
 
 
طرز تهیه مافین هویج
 
یک سینی پخت را کاغذ روغنی بکشید.سپس فر را روی 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
 
آرد، بکینگ پودر، دارچین و جوز را غربال کنید تا گلوله یا دانه درشتی نداشته باشد.سپس با شکر قهوه ایی مخلوط کنید.
 
در مرکز مواد با دست کمی گود کنید و تخم مرغ ها را در آن بشکنید.روغن، هویج و وانیل را هم با مواد مخلوط کنید.
 
مواد را خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.سپس با قاشق از زاین مواد در قالب های مافین بریزید و وبرای 25 تا 30 دقیقه بپزید تا طلایی قهوه ایی شوند.سپس روی سینی مشبک قرار دهید تا کاملا خنک شوند.
 
ترکیبات کرم روی کیک را با هم ترکیب کنید و خوب هم بزنید تا نرم ویکنواخت شوند.سپس روی کیک بمالید و روی آنرا با زرد آلوی  خرد شده  تزیین کنید.
 

مافین هویج | طرز تهیه مافین هویج
نکات تکمیلی در مورد مافین هویج

مافین هویج جزو کیک و شیرینی - مافین و کاپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
مافین هویج را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

مافین هویج ، طرز تهیه مافین هویج