شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه بستنی گردویی


آموزش بستنی گردویی

مواد لازم:

شکلات خرد شده………………………………115 گرم

شیر……………………………………………  150 میلی لیتر

خامه ……………………………………………300 میلی لیتر

کشمش………………………………………… 50 گرم

بسکویت خرد شده…………………………… 30 گرم

گردوی خرد شده……………………………… 30 گرم


طرز تهیه بستنی گردویی

طرز تهیه  :

شکلات را با شیر در ظرف کوچکی بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید تا با حرارت ملایم گرم شود و شکلات در شیر ذوب شود. این مخلوط را کنار بگذارید تا سرد شود.

خامه را در ظرف دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. مراقب باشید خامه را بیش از اندازه هم نزنید تا به کره تبدیل نشود. سپس مخلوط شکلات و شیر را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید.

مایه بستنی را در یک ظرف یا قالب مناسبی که بتوانید در فریزر قرار دهید بریزید و آن را داخل فریزر بگذارید تا زمانی که کریستال های یخ در لبه های ظرف دیده شوند. بستنی را از فریزر خارج کنید و خوب هم بزنید. سپس بیسکوییت، کشمش و گردو را در آن بریزید و مخلوط کنید تا در تمام بستنی  پراکنده شوند. بستنی را دوباره در فریزر قرار دهید تا کاملا ببندد. حال بستنی آماده ی سرو است.

نکات تکمیلی در مورد بستنی گردویی

بستنی گردویی جزو دسر - انواع بستنی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 5 دقیقه
بستنی گردویی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه بستنی گردویی