چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه رست بیف مکزیکی با آرام پز


 مواد لازم جهت تهیه رست بیف مکزیکی با آرام پز برای 12 نفر

گوشت گوساله فیله یا راسته رست بیفی1500 گرم
 نمک 1 قاشق چای خوری
فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری
 روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
پیاز بزرگ و خرد شده1 عدد
سس تاباسکو1 قوطی
فلفل قرمز1 قاشق چای خوری
سس تند100 گرم
پودر سیر1 قاشق چای خوری

طرز تهیه رست بیف مکزیکی با آرام پز
طرز تهیه رست بیف مکزیکی با آرام پز 
چربی اضافه گوشت را بگیرید و نمک و فلفل به آن بزنید. روغن زیتون را در یک ظرف بزرگ روی شعله کم حرارت دهید. گوشت را داخل ظرف گذاشته تا همه طرف آن قهوه ای شود.
گوشت را در یک آرام پز قرار قرار داده و روی آن پیاز خورد شده را بریزید. فلفل قرمز، پودر فلفل قرمز، و سس فلفل تند را به آن اضافه کنید. مقداری آب اضافه کنید (تا یک سوم ارتفاع گوشت ها).
در ظرف را گذاشته و با شعله زیاد به مدت 6 ساعت بپزید (در آرام پز، مرتب چک کنید کمی آب داخل ظرف باشد). شعله را روی "کم" گذاشته و اجازه دهید 2 تا 4 ساعت دیگر بپزد (و یا تا زمانی که گوشت کاملا نرم و یکدست شود).
گوشت را در یک کاسه بریزید و توسط دو چنگال تکه تکه کنید (میتوانید دو فنجان از آب گوشت هم در سرو غذا استفاده کنید. بصورت ساندویج و یا Burrito (نوعی روش مکزیکی همراه تورتیلا) سرو کنید.
 

طرز تهیه رست بیف مکزیکی با آرام پز
نکات تکمیلی در مورد رست بیف

رست بیف جزو غذای ملل - مکزیکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 4 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
رست بیف را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه رست بیف مکزیکی با آرام پز


همچنین مشاهده کنید