دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
طرز تهیه شامی گیلانی
گوشت چرخ کرده :500 گرم
سیب زمینی :دو عدد
پیاز :یک عدد
تخم مرغ :5 الی 6 عدد
سبزی معطر :500 گرم
لپه :250 گرم
مغز گردو :75 گرم
زعفران دم کرده :یک قاشق چایخوری
نمک :به میزان لازم
فلفل :به میزان لازم
روغن :به میزان لازم
پیاز را ریز کرده و درون ظرف به همراه گوشت کمی تفت داده ، سپس لپه را به آن اضافه میکنیم و با مقداری آب میگذاریم تا پخته شود .
سبزی را پاک کرده ، شسته و ریز خرد میکنیم
سیب زمینی را آبپز کرده ، رنده میکنیم و سپس همراه با سبزی ، گوشت ، لپه و گردو چرخ میکنیم .
نمک ، فلفل ، زعفران و تخم مرغ را به مواد شامی اضافه کرده و به خوبی ورز میدهیم ، سپس مقداری از آن را برداشته در کف دست شکل داده و درون روغن سرخ میکنیم .
شامی گیلانی جزو کتلت و شامی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
شامی گیلانی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رهبر انقلاب نمایشگاه کتاب صادق زیباکلام مجلس شورای اسلامی مجلس انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس دوازدهم دولت انتخابات مجلس شورای اسلامی
هواشناسی حج تمتع بارش باران قتل سیل تهران شهرداری تهران زلزله سازمان هواشناسی وزارت بهداشت سلامت پلیس
قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا خودرو بازار خودرو سایپا گاز حقوق بازنشستگان بانک مرکزی ایران خودرو چین بورس
نمایشگاه کتاب تهران سالار عقیلی کتاب سینمای ایران تئاتر تلویزیون رضا عطاران دفاع مقدس نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران سینما سریال
آیفون فناوری کره زمین
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه جنگ غزه حماس آمریکا روسیه افغانستان رفح نوار غزه اوکراین
فوتبال استقلال مهدی طارمی پرسپولیس لیگ برتر رئال مادرید هوادار لیگ برتر فوتبال ایران باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران بازی سپاهان
هوش مصنوعی شفق قطبی نوآوری ناسا طوفان خورشیدی خورشید ایلان ماسک تبلیغات اپل
تجهیزات پزشکی رژیم غذایی دیابت درمان ناباروری بارداری فشار خون زایمان توت فرنگی