دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه شامی گیلانی


مواد لازم شامی گیلانی


گوشت چرخ کرده :500 گرم
سیب زمینی :دو عدد
پیاز :یک عدد
تخم مرغ :5 الی 6 عدد
سبزی معطر :500 گرم
لپه :250 گرم
مغز گردو :75 گرم
زعفران دم کرده :یک قاشق چایخوری
نمک :به میزان لازم
فلفل :به میزان لازم
روغن :به میزان لازم


طرز تهیه شامی گیلانی

روش تهیه شامی گیلانی


پیاز را ریز کرده و درون ظرف به همراه گوشت کمی تفت داده ، سپس لپه را به آن اضافه میکنیم و با مقداری آب میگذاریم تا پخته شود .
سبزی را پاک کرده ، شسته و ریز خرد میکنیم
سیب زمینی را آبپز کرده ، رنده میکنیم و سپس همراه با سبزی ، گوشت ، لپه و گردو چرخ میکنیم .
نمک ، فلفل ، زعفران و تخم مرغ را به مواد شامی اضافه کرده و به خوبی ورز میدهیم ، سپس مقداری از آن را برداشته در کف دست شکل داده و درون روغن سرخ میکنیم .


طرز تهیه شامی گیلانی

نکات تکمیلی در مورد شامی گیلانی

شامی گیلانی جزو کتلت و شامی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
شامی گیلانی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه شامی گیلانی