یکشنبه, ۱۲ اسفند, ۱۴۰۳ / 2 March, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه خوراک سیب زمینی با گوجه و ریحان


مواد لازم خوراک سیب زمینی با گوجه و ریحان

سیب زمینی ½1 پیمانه
روغن زیتون ¼ پیمانه
پیاز درشت خرد شده 1 عدد کوچک
سیر ریز خرد شده 2 حبه
گوجه فرنگی 3 عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
پودر فلفل قرمز  به مقدار لازم
ریحان تازه، خرد شده 3 قاشق غذاخوری


طرز تهیه خوراک سیب زمینی با گوجه و ریحان

طرز تهیه خوراک سیب زمینی با گوجه و ریحان


    فر را از قبل روی دمای 190 درجه سانتیگراد گرم می کنیم. پیاز ، روغن، سیر را با هم مخلوط می کنیم و سیب زمینی های پوست گرفته را در اندازه 4 سانتی خرد می کنیم و به پیاز و سیر اضافه می کنیم و زیر و رو می کنیم تا طعم لازمه را بگیرند. نمک و فلفل سیاه و قرمز را به آن اضافه می کنیم. می گذاریم در فر بپزد 30 تا 40 دقیقه یا تا زمانی که سیب زمینی ها کم کم به قهوه ای ـ طلایی تغییر رنگ دهند و به آسانی در چنگال فرو روند.
    درجه فر را به 200 درجه سانتیگراد افزایش می دهیم. گوجه فرنگی ها را نصف می کنیم، تخم های آن را در می آوریم، درشت خرد می کنیم و به غذا اضافه می کنیم.
    دوباره داخل فر قرار می دهیم به مدت 10 دقیقه. ریحان تازه را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم و سرو می کنیم.
 


طرز تهیه خوراک سیب زمینی با گوجه و ریحان

نکات تکمیلی در مورد خوراک سیب‌ زمینی

خوراک سیب‌ زمینی جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 50 دقیقه میباشد .
خوراک سیب‌ زمینی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه خوراک سیب زمینی با گوجه و ریحان