یکشنبه, ۲۳ دی, ۱۴۰۳ / 12 January, 2025
مجله ویستا

شرت کیک | طرز تهیه شرت کیک


مواد لازم شرت کیک


تخم مرغ 4 عدد
شکر 120 گرم
آرد الک شده 120 گرم
شیر یک قاشق غذاخوری
کره 30 گرم
شکر برای شربت دو قاشق قاشق غذاخوری
آب برای شربت 4 قاشق غذاخوری
خامه، در داخل خامه دو تا سه قاشق غذاخوری شکر و کمی وانیل می ریزیم. 200–400 گرم
توت فرنگی یا موز یا هلو

طرز تهیه شرت کیک



1. تخم مرغ را به همراه شکر بحدی با تخم مرغ همزنی بهم می زنیم که تقریباً سفید و سفت شود. برای امتحان از سفت شدن آن با تخم مرغ هم زنی سعی کنید حرفی را با چکیدن مایه بر روی آن بنویسید اگر این حرف مدتی شکل خود را توانست حفظ کند تخم مرغ خوب پف کرده و سفت شده است.

2. کره و شیر را با یکدیگر مخلوط کرده داخل مکروویو به مدت 30 ثانیه قرار می دهیم تا کره آب شود. یا در صورت نبود مکروویو ظرف محتوی کره و شیر را در داخل آبجوش قرار می دهیم.

3. آرد را از الک گذرانده به این مایه اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم. وقتی ذرات سفید آرد به طور کامل ناپدید شد، کرهٔ آب شده و شیر را به مایه اضافه می کنیم.

4.مواد مخلوط شده را در داخل قالبی که با کاغذ روغنی چرب شده پوشیده شده، می ریزیم.

5. در فر که از قبل گرم شده با حرارت 170 درجه به مدت 40-38 دقیقه می پزیم. پس از پخت روی پنجره فر آن را گذاشته تا بخار آن برود و سپس از عرض وسط آن را نصف می کنیم.

6. دو قاشق شکر را در آبجوش حل می کنیم و پس از سرد شدن با برس بر روی کیک می کشیم. در آخر کیک را با خامهٔ شیرین زده شده تزئین می کنیم. در صورتیکه از هم زن برقی برای زدن خامه استفاده می کنید دقت کنید که خامه در اثر بهم زدن بیش از حد تبدیل به کره نشود.


شرت کیک | طرز تهیه شرت کیک

نکات تکمیلی در مورد شرت کیک

شرت کیک جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
شرت کیک را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

شرت کیک ، طرز تهیه شرت کیک