دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه شور ماهی پلو


 مواد لازم برای شور ماهی پلو
 برنج3 لیوان
 شوید پاک شده و خرد شده 200 گرم
 ماهی شور متوسط1 عدد متوسط
 کشمش1 تا 2 پیمانه
پودر لیموعمانی 1 قاشق سوپخوری
زردچوبه1 قاشق چایخوری
پیاز داغ1 قاشق سوپخوری
 

طرز تهیه شور ماهی پلو
 
طرز تهیه شور ماهی پلو
ماهی را حداقل 3 ساعت در آب سرد بخوابانید تا شوری آن گرفته شود. چند بار آب آن را عوض کنید.
سپس ماهی را تمیز کرده و تکه تکه کنید و در آب کش بگذارید.
برنج را در صورت تمایل با شوید ( در صورت تمایل ) و کره یا به صورت کته یا آب کش بپزید. 
روغن را در تابه ریخته و ماهی را سرخ کنید.
کشمش پاک کرده و شسته را به ماهی اضافه کنید و کمی سرخ کنید.
پیازداغ ، زردچوبه، فلفل و پودر لیموعمانی را به ماهی و کشمش اضافه کنید و ماهی را به صورت جداگانه با پلو سرو کنید.
 
نکته
می توانید ماهی و کشمش را موقع کشیدن برنج لابه لای آن بگذارید و دم کنید.
 

طرز تهیه شور ماهی پلو
نکات تکمیلی در مورد شور ماهی پلو

شور ماهی پلو جزو غذای محلی - جنوبی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
شور ماهی پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه شور ماهی پلو