سه شنبه, ۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 21 January, 2025
مجله ویستا

کوکوی اسفناج افطاری بیماران دیابتی


اگر از دیابتی هایی هستید که به توصیه پزشک میتوانید روزه بگیرید در این بخش برای افطار شما رسپی مخصوصی را آموزش می دهیم. با ما همراه باشید با آموزش تهیه کوکوی اسفناج رژیمی برای افرادی که دیابت دارند.

مواد لازم کوکوی اسفناج :

 روغن مایع مخصوص سرخ کردنی به مقدار لازم

 تره فرنگی 2 عدد

 اسفناج تازه 175 گرم

 تخم مرغ 5 عدد

 پیازچه 4 عدد

 سبزی کوکو 151 گرم (حدود 3 مشت)

 گردو 21 گرم

 نمک و فلفل به مقدار لازم

 سبزی کوکو شامل گشنیز، جعفری، شوید، تره، پیازچه و کمی نعنا می باشد.

 
کوکوی اسفناج افطاری بیماران دیابتی

دستور تهیه کوکوی اسفناج :

قبل از هرکاری تره فرنگی و اسفناج را خرد می کنیم .

پیازچه را نیز ساطوری می کنیم .کمی روغن (حدود 1 قاشق) را در ماهی تابه می ریزیم تا داغ شود.  تره فرنگی های خرد شده را کمی در روغن تفت می دهیم.

سپس اسفناج خرد شده را به آن می افزاییم و می گذاریم روی حرارت متوسط 3 دقیقه بماند تا اینکه کمی نرم شود.

 تخم مرغ ها را هم زده و اسفناج، تره فرنگی، پیازچه و سبزی کوکو را به آن می افزاییم.

سپس نمک، فلفل، گردوی خرد شده را به آن اضافه می کنیم.

مواد را در ماهیتابه دارای روغن داغ ( روغن حدود 3 قاشق غذاخوری ) می ریزیم.

درب ماهیتابه را می گذاریم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بپزد.

بعد آن را پشت رو می کنیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.

کوکوی اسفناج افطاری بیماران دیابتی