دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه لازانیا با مرغ


مواد لازم برای 4 نفر:
لازانیا :                            16 عدد
سُس تند:                       یک قاشق غذاخوری
سُس گوجه فرنگی:           دو قاشق غذاخوری
مرغ پخته و ریش شده :      دو پیمانه
پنیر پیتزای رنده شده :        دو پیمانه
قارچ خرد شده:                 دو پیمانه
آویشن:                           یک قاشق چای خوری
پیاز خرد شده:                 یک عدد
روغن برای سرخ کردن :      به میزان لازم
پیاز حلقه شده:               برای تزئین
گشنیز یا جعفری خرد شده :برای تزئین

طرز تهیه:
 روغن را درون تابه داغ کرده و پیاز را در آن تفت بدهید تا طلایی شود.
 مرغ را نیز به آن افزوده و کمی تفت دهید.
 سُس تند و سُس گوجه فرنگی را درون تابه بریزید و قارچ، آویشن و در صورت نیاز مقدار کمی نمک به آن اضافه کنید و کنار بگذارید.
 لازانیا را در قابلمه ی بزرگی از آب جوش، نمک و روغن بجوشانید.
وقتی ورقه های لازانیا نرم شدند، با احتیاط آن ها را از درون آب جوش خارج کرده و آبکشی کنید.
 روی آن ها کمی آب ولرم بگیرید و روی پارچه تمیزی پهن کنید تا خشک شود.
فر را با دمای 350 درجه ی فارنهایت یا 185 درجه ی سانتی گراد روشن کنید تا داغ شود.
 یک ظرف مناسب فر انتخاب کرده و کف آن را مقداری روغن و سُس گوجه فرنگی بمالید.
 برای هر رولت چهار ورقه لازانیا را روی هم قرار دهید و بین لایه ها از مایه گوشتی و پنیر پیتزا بریزید. سپس لازانیا ها را از یک طرف بپیچید تا مثل رولت شود.
 رولت ها را درون ظرف آماده شده بچینید و روی آن ها مقداری سُس و پنیر رنده شده بریزید.
 ظرف را به مدت 10 الی 15 دقیقه در فر بگذارید تا پنیر آن آب شود.
 رولت ها را در ظرف دلخواه سرو کنید و روی آن ها را با پیاز حلقه شده و گشنیز یا جعفری تزئین کنید.

نکات تکمیلی در مورد لازانیا

لازانیا جزو لازانیا و سوفله میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
لازانیا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه لازانیا با مرغ