دوشنبه, ۲۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 10 February, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه لازانیای تابه‎ای (Skillet Lasagna)


 مواد لازم لازانیای تابه‎ای (Skillet Lasagna)

هویج 1 عدد
کدو سبز 1 عدد
سیر 4 حبه
لازانیا 6 ورقه
گوجه فرنگی 750 گرم
پنیر موتزارلا 150 گرم
تخم مرغ بزرگ 1عدد
ریحان یا جعفری تازه 5 قاشق سوپخوری
پنیر پارمزان 3 قاشق غذاخوری
پنیر ریکوتا 1 پیمانه
روغن زیتون بکر  ¼ پیمانه + 1 قاشق غذاخوری
اسفناج ½3 پیمانه
نمک و فلفل تازه آسیاب شده  به میزان لازم


طرز تهیه لازانیای تابه‎ای (Skillet Lasagna)

طرز تهیه لازانیای تابه‎ای (Skillet Lasagna)


    ¼ پیمانه روغن زیتون را در تابه بزرگ روی حرارت کم گرم کنید. سیر را اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه بگذارید تا طلایی رنگ شود. گوجه‎های فیله شده و خرد شده، 1 قاشق سوپ‎خوری سبزیجات معطر (ریحان یا جعفری)، ½ قاشق چای‎خوری نمک و فلفل را اضافه کنید و بگذارید حدود 10 دقیقه روی حرارت کم باشد تا سس درست شود.
    سپس ⅔ از سس را از تابه خارج کرده و در ظرف دیگری بریزید. مخلوط پنیر ریکوتا، تخم‎مرغ، پنیر پارمزان، 3 قاشق سوپ‎خوری سبزی معطر، ½ قاشق چای خوری نمک و فلفل را به عنوان سس پنیر در یک کاسه آماده کنید.
    2 ورق لازانیا را روی سس داخل تابه بگذارید. نصف هویج و کدو سبز خلال شده را روی آن قرار دهید. روغن زیتون باقیمانده را روی مخلوط بریزید. نمک و فلفل را روی آن بپاشید. نصف اسفناج، نصف سس پنیری را روی آن بریزید. کمی موتزارلا و نیمی از سس گوجه‎ای را که از تابه خارج کردید روی آن بریزید.
    مرحله بالا را با ورقه‎های دیگر تکرار کنید. 20 تا 25 دقیقه با شعله کم بگذارید بجوشد تا پنیر ذوب شود و لازانیا پخته شود.
    بعد از پخته شدن لازانیا، آن را با پنیر پارمزان و سبزیجات معطر تزئین کنید و بعد برش دهید.


طرز تهیه لازانیای تابه‎ای (Skillet Lasagna)

نکات تکمیلی در مورد لازانیای تابه‎ای

لازانیای تابه‎ای جزو غذاهای دانشجویی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
لازانیای تابه‎ای را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه لازانیای تابه‎ای (Skillet Lasagna)