جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
سس کارامل | طرز تهیه سس کارامل
شکر قهوه ای 1 پیمانه
کره ½ پیمانه
شیر ¼ پیمانه
وانیل خالص 1 قاشق چایخوری
نمک خیلی کم
تمام مواد را داخل یک ظرف مناسب می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم و آنها را مخلوط می کنیم تا زمانی که کمی غلیظ و رنگ آن تیره شود.
این سس ماهیتاً به غلظت سس کاراملی که تنها با شکر درست می شود نبوده و رقیق تر از آن است و به همین دلیل مناسب انواع شیرینی جات دسرها و بستنی ها می باشد. استفادهٔ شیر، وانیل و کره در این سس طعم آن را بسیار برجسته می نماید. دقت کنید که نمک را فقط به اندازه ای که بین 2 انگشت قرار می گیرد، استفاده میکنیم.
اگر شکر قهوه ای ندارید از شکر سفید استفاده کنید، فقط برای اینکه رنگ کاراملتان قهوه ای شود، شکر سفید را در یک تابه ریخته و روی شعله کم قرار دهید و دائم هم بزنید تا رنگ آن نسبتا قهوه ای شود. در این حالت شکر آرام آرام آب می شود، سپس کره و بقیه مواد را به آن اضافه کنید.
سس کارامل جزو دسر - کرم و موس میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
سس کارامل را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست