یکشنبه, ۲۳ دی, ۱۴۰۳ / 12 January, 2025
مجله ویستا

مارمالاد تمشک | طرز تهیه مارمالاد تمشک


مواد لازم برای مارمالاد تمشک

تمشک     3 کیلو گرم
شکر     1.5 تا 2 کیلوگرم
ژلاتین    3 ورق


مارمالاد تمشک | طرز تهیه مارمالاد تمشک

مواد لازم مارمالاد تمشک

    تمشک ها را می شوییم و دم  آنها را می گیریم. سپس آنها را کمی له می کنیم و شکر را روی آن می ریزیم و می گذاریم 2 الی 3 ساعت بماند تا شکر، کمی آب شود.
    مواد را داخل یک قابلمه لعابی می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم و گاهی بهم می زنیم تا مارمالاد به جوش آید و مایه، کاملاً سفت شود.
    ژلاتین را در کمی آب جوش حل می کنیم و آن را داخل مارمالاد می ریزیم و می گذاریم یکی دو جوش دیگر بزند. سپس آن را از روی حرارت بر می داریم و می گذاریم کمی خنک شود.
    مارمالاد باید بعد از سرد شدن، کاملاً غلیظ و بدون آب باشد.


مارمالاد تمشک | طرز تهیه مارمالاد تمشک

نکات تکمیلی در مورد مارمالاد تمشک

مارمالاد تمشک جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
مارمالاد تمشک را می توانید در وعده صبحانه - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 30 نفر مناسب میباشد .

مارمالاد تمشک ، طرز تهیه مارمالاد تمشک