یکشنبه, ۲۳ دی, ۱۴۰۳ / 12 January, 2025
مجله ویستا

کیک بروکلی و چدار | طرز تهیه کیک بروکلی و چدار


مواد لازم برای کیک بروکلی و چدار
 
280 گرم کلم بروکلی
6 عدد بزرگ تخم مرغ
1/8 قاشق چای خوری جوز
1/2 فنجان شیر پرچرب
85 گرم پنیر چدار
به میزان لازم کره
به میزان لازم فلفل
به میزان لازم نمک
 
 

کیک بروکلی و چدار | طرز تهیه کیک بروکلی و چدار
 
 
طرز تهیه کیک بروکلی و چدار
 
فر را تا دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. 4 قالب 200 گرمی را با کره چرب کنید و کنار بگذارید. یک قابلمۀ متوسط از آب نمک را به جوش بیاورید و بروکلی ها را به آن اضافه کنید و اجازه دهید 1 دقیقه بپزد سپس آبکشی کنید. کمی که بروکلی ها خشک شد، آن ها را درشت خرد کنید.در یک کاسۀ بزرگ، تخم مرغ ها، شیر پر چرب، نصف قاشق چایخوری نمک، ¼ قاشق چایخوری فلفل و جوز را اضافه کنید و داخل بروکلی و پنیر هم بزنید.مخلوط را به طور مساوی داخل قالب ها بریزید و داخل فر بگذارید، حدود 35 تا 40 دقیقه بپزد تا روی آن طلایی شود. این غذا را می توانید با نان ترد و یا سالاد سرو کنید.
 

کیک بروکلی و چدار | طرز تهیه کیک بروکلی و چدار
نکات تکمیلی در مورد کیک بروکلی و چدار

کیک بروکلی و چدار جزو پیش غذا - گوناگون میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
کیک بروکلی و چدار را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

کیک بروکلی و چدار ، طرز تهیه کیک بروکلی و چدار