دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا

اردور ژامبون | طرز تهیه اردور ژامبون


 مواد لازم برای اردور ژامبون
 
ژامبون مرغ (ورقه شده)/ 400 گرم
فلفل دلمه ای (زرد،سبز،نارنجی وقرمز) / از هرکدام 2/1 عدد (مجموع معادل 200 گرم)
پنیر گودا (ورقه ای) /200 گرم
روغن مایع (سرخ کردنی) / مقداری
کاهو تزئینی/1 عدد (معادل 200 گرم)
گوجه مینیاتوری / تعدادی برای تزئین
 

اردور ژامبون | طرز تهیه اردور ژامبون
 
طرز تهیه اردور ژامبون
 
ورقه های ژامبون را به صورت نوارهایی به ابعاد دو در هفت سانتی متر برش دهید. فلفل و پنیر را به صورت خلال هایی یکدست و یک اندازه برش بزنید. روی هر نوار از ژامبون را فلفل و پنیر بگذارید و رول کنید و با یک خلال چوبی آن را محکم کنید. در ظرفی روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. روغن باید در حدی باشد که روی رول ها را بپوشاند و آن ها را سرخ کنید. پس از آن رول ها را در صافی بگذارید تا روغن اضافه ی آن گرفته شود. سپس در ظرف بچینید و با کاهو و گوجه تزئین کنید.
 
 
نکات
 
1. می توانید به جای پنیر گودا از پنیرهای طعم دار دیگری مانند چدار، پارمسان و … ، و به جای ژامبون مرغ از ژامبون گوشت استفاده کنید.
2. ورقه های ژامبون را می توانید برش نواری ندهید، بلکه به همان شکل خود در وسط هر ورقه فلفل و پنیر قرار دهید و رول کنید. بدین ترتیب زمان کمتری گرفته می شود.
3. می توانید برای تزئین مابین هر رول ژامبون تکه هایی از فلفل و پنیر نگینی شده قرار دهید.
 

اردور ژامبون | طرز تهیه اردور ژامبون
نکات تکمیلی در مورد اردور ژامبون

اردور ژامبون جزو پیش غذا - اردور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 5 دقیقه میباشد .
اردور ژامبون را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

اردور ژامبون ، طرز تهیه اردور ژامبون