پنجشنبه, ۲۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 16 May, 2024
مجله ویستا

دیپ اسفناج | طرز تهیه دیپ اسفناج و آرتیشو


 مواد لازم برای دیپ اسفناج و آرتیشو
 
 400 گرم مغز آرتیشو (کنگر فرنگی) خرد کرده
 
280 گرم اسفناج منجمد
 
یک عدد پیاز کوچک خرد شده
 
225 گرم خامه ترش
 
یک عد پیاز کوچک خرده کرده
 
دو حبه سیر رنده شده
 
¾ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
 
¾ پیمانه شیر
 
نصف پیمانه پنیر فتا خرد شده
 
1/3 پیمانه سس مایونز
 
یک قاشق غذاخوری سرکه قرمز
 
¼ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
 
225 گرم پنیر خامه ای
 

دیپ اسفناج | طرز تهیه دیپ اسفناج و آرتیشو
 
طرز تهیه دیپ اسفناج و آرتیشو
 
مغز آرتیشو، اسفناج، خامه ترش، پیاز، سیر، پارمسان، شیر، فتا، مایونز، سرکه و فلفل را با هم درون آرام پز بریزید. آنها را هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. سپس روی آنها پنیر خامه ای بریزید.
 
در آرام پز را بگذارید، حرارت آن را کم کنید و بگذارید 2 ساعت پخته شوند.
 
سپس در قابلمه را بردارید. پنیر خامه ای را اضافه کنید و هم بزنید. آنها را 15 دقیقه دیگر بپزید.
 

دیپ اسفناج | طرز تهیه دیپ اسفناج و آرتیشو
نکات تکمیلی در مورد دیپ اسفناج

دیپ اسفناج جزو پیش غذا - گوناگون میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 15 دقیقه میباشد .
دیپ اسفناج را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

دیپ اسفناج ، طرز تهیه دیپ اسفناج و آرتیشو