چهارشنبه, ۱۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 29 January, 2025
مجله ویستا
تاثیر واکس میوه در خواص آن
واکس میوهتاثیر واکس میوه در خواص آن
برخی از فروشندگان میوه برای نگهداری و زیباتر شدن میوه ها از موادی که به واکس میوه معروف است استفاده می کنند. این واکس باعث می شود تا پوست میوه ها رنگ زیباتری داشته و مورد پسند مشتری قرار بگیرید اما استفاده از واکس میوه تا چه مقدار می تواند بر روی سلامت میوه تاثیر داشته باشد؟
دکتر طلعت قانع دبیر ستاد مرکزی اطلاع رسانی داروها و سموم وزارت بهداشت گفت:اگر در میوه ها از واکس های مجاز استفاده شود به دلیل اینکه این ماده یک روغن خنثی است مشکلی ایجاد نمی کند ولی توصیه ما به هموطنان این است اگر از سلامت پوست میوه اطمینان ندارند حتما در زمان استفاده پوست آن را بگیرند.
وی ادامه داد:واکس میوه اگر کاملا هم استاندار باشد باز باعث جذب گرد و غبار و آلودگی ها هوا بر روی پوست میوه می شود و لذا ضروری است تا قبل از استفاده میوه حتما آن را با شوینده های مخصوص شستشو داده تا این آلودگی ها از برطرف شود.
وی با بیان اینکه برای شستشوی میوه نباید از آب خالی استفاده کرد خاطر نشان کرد:آب به تنهایی نمی تواند آلودگی های موجود روی پوست میوه را پاک کند و لذا باید توجه شود تا برای این کار حتما از شوینده های مخصوص و یا کمی مایع ظرفشویی حل شده در آب استفاده شود و حتی الامکان پوست میوه هم گرفته شود.
قانع در ادامه با اشاره با اینکه بعضی از افراد برای جذابیت بیشتر میوه به زور با استفاده از برخی از سموم، رنگ میوه ها را تغییر می دهند خاطرنشان کرد:به طور مثال در اوایل فصل پاییز میوه ای مانند نارنگی هنوز دارای پوست سبز است ولی برخی از افراد با استفاده از روش های مصنوعی رنگ این میوه را به نارنجی تغییر می دهند که این اقدام باعث آسیب به بافت داخل میوه شده و حتی خواص آن را نیز از بین می برد.
وی ادامه داد:برای این منظور توصیه ما به مردم این است که میوه ها را فقط در فصل مناسب آن خریداری کرده و از خرید و مصرف اینگونه میوه ها که با استفاده از رنگ های مصنوعی عرضه می شود خودداری کنند.
وی با بیان اینکه برای شستشوی میوه نباید از آب خالی استفاده کرد خاطر نشان کرد:آب به تنهایی نمی تواند آلودگی های موجود روی پوست میوه را پاک کند و لذا باید توجه شود تا برای این کار حتما از شوینده های مخصوص و یا کمی مایع ظرفشویی حل شده در آب استفاده شود و حتی الامکان پوست میوه هم گرفته شود.
قانع در ادامه با اشاره با اینکه بعضی از افراد برای جذابیت بیشتر میوه به زور با استفاده از برخی از سموم، رنگ میوه ها را تغییر می دهند خاطرنشان کرد:به طور مثال در اوایل فصل پاییز میوه ای مانند نارنگی هنوز دارای پوست سبز است ولی برخی از افراد با استفاده از روش های مصنوعی رنگ این میوه را به نارنجی تغییر می دهند که این اقدام باعث آسیب به بافت داخل میوه شده و حتی خواص آن را نیز از بین می برد.
وی ادامه داد:برای این منظور توصیه ما به مردم این است که میوه ها را فقط در فصل مناسب آن خریداری کرده و از خرید و مصرف اینگونه میوه ها که با استفاده از رنگ های مصنوعی عرضه می شود خودداری کنند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست