جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

مرغ با سبزیجات و سس قارچ


مرغ با سبزیجات و سس قارچ

در این دستور انواع سبزیجات معطر همانند رزماری، جعفری و ... به مرغ اضافه می شود تا طعم و عطر خوبی بگیرد. در ضمن، به همراه سس قارچ سرو می شود که به خوشمزه تر شدن بیشتر آن کمک می کند.

در این دستور انواع سبزیجات معطر همانند رزماری، جعفری و ... به مرغ اضافه می شود تا طعم و عطر خوبی بگیرد. در ضمن، به همراه سس قارچ سرو می شود که به خوشمزه تر شدن بیشتر آن کمک می کند.

تعداد: ۴ نفر

زمان تهیه و پخت: ۳۵ دقیقه

مواد لازم

۸ عدد ران مرغ با پوست

۱/۴ قاشق چایخوری نمک درشت

۱/۸ قاشق چایخوری فلفل سیاه

دو قاشق غذاخوری رزماری تازه

دو قاشق غذاخوری آویشن تازه

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

۲۲۵ گرم قارچ درشت

یک قاشق غذاخوری آرد کامل

۱.۵ پیمانه آب مرغ

دو قاشق غذاخوری خردل

یک قاشق غذاخوری جعفری تازه

طرز تهیه

۱. فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید.

۲. روی مرغ‌ها نمک، فلفل سیاه، یک قاشق غذاخوری رزماری و یک قاشق غذاخوری آویشن بمالید.

۳. روغن زیتون را روی حرارت ملایم درون تابه متوسطی گرم کنید. مرغ ها را درون آن بچینید و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه آنها را سرخ کنید تا کمی طلایی شوند. سپس تابه را درون فر بگذارید تا به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه پخته شوند و مرغ ها کاملا مغزپخت شوند.

۴. پس از پخت آنها را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید. قارچ‌ها را چهارقاچ کنید و درون تابه بریزید. آنها را به مدت ۴ دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید. سپس آرد را به تابه اضافه کنید و هم بزنید. آب مرغ و خردل را اضافه کنید. آنها را هم بزنید تا کاملا غلیظ شوند. وقتی قل زد، آن را یک دقیقه دیگر هم بزنید و سپس از روی حرارت بردارید. بقیه رزماری، آویشن و جعفری را اضافه کنید.

۵. مرغ را با سس قارچ سرو کنید.