دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

بیف استراگانوف | طرز تهیه بیف استراگانوف پنیری


 مواد لازم برای بیف استراگانوف پنیری
 
گوشت چرخ کرده 450 گرم
آب 2 فنجان
نودل (نپخته) 3 فنجان
پنیر ولویتا (حبه شده به اندازه های 2.5 سانتیمتری) 115 تا 225 گرم
سوپ آماده (سوپ قارچ) 1 بسته
فلفل سیاه به مقدار لازم
 

بیف استراگانوف | طرز تهیه بیف استراگانوف پنیری
طرز تهیه بیف استراگانوف پنیری
 
در یک قابلمه بزرگ (که دارای یک درب باشد)، گوشت چرخ کرده را تفت دهید تا قهوه ای شود و چربی آن را بگیرید آب یا آبگوشت را به قابلمه اضافه کنید و به جوش آورید.
نودل را به قابلمه اضافه کنید، درب قابلمه را ببندید و روی شعله متوسط قرار دهید ​​و بگذارید به مدت 8 دقیقه آرام بپزد تا رشته ها نرم شوند.
پنیر، سوپ و فلفل سیاه را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند و به پختن ادامه دهید تا اینکه پنیر آب شود.
 

بیف استراگانوف | طرز تهیه بیف استراگانوف پنیری
نکات تکمیلی در مورد بیف استراگانوف

بیف استراگانوف جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
بیف استراگانوف را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

بیف استراگانوف ، طرز تهیه بیف استراگانوف پنیری