سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا

کوفته بلغور | طرز تهیه کوفته بلغور


مواد لازم کوفته بلغور

گوشت گوسفند چرخ کرده 600 گرم
آب جوش ½ پیمانه
بلغور گندم ¼ پیمانه
برگ نعناع خردشده ¼ پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
پیاز کوچک 1 عدد
جعفری خردشده 2 قاشق سوپ‎خوری
ادویه مراکشی 1 قاشق سوپ‎خوری
روغن زیتون 1 قاشق سوپ‎خوری
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم


کوفته بلغور | طرز تهیه کوفته بلغور

طرز تهیه کوفته بلغور

    بلغور گندم را در یک کاسه مقاوم در برابر حرارت ریخته، آب جوش را به آن اضافه می‎کنیم و 15 دقیقه نگه می‎داریم.
    سپس بلغور را آبکش کرده و به کاسه بازمی‎گردانیم.
    نعناع، پیاز و جعفری تازه را ریز می‎کنیم.
    گوشت چرخ کرده را همراه با تخم مرغ، پیاز، جعفری، نعناع، ادویه مراکشی، نمک و فلفل، در کاسه حاوی بلغور می‎ریزیم.
    با دست مواد را کاملا هم می‎زنیم تا با هم ترکیب شوند. سپس مواد را خوب ورز می دهیم تا چسبنده و یکدست شود.
    هر بار یک تکه به اندازه 1 قاشق سوپ‎خوری از مخلوط را جدا کرده و 32 توپ درست می‎کنیم.
    روغن را در یک تابه بر روی حرارت ملایم گرم کرده و حدود 7 تا 10 دقیقه توپ‎ها را سرخ می‎کنیم تا از هر طرف سرخ شده و کاملا بپزد.
    در انتها توپ‎های گوشتی را گرم و با سس یا مکمل دلخواه سرو می‎کنیم.
 


کوفته بلغور | طرز تهیه کوفته بلغور
 

نکات تکمیلی در مورد کوفته بلغور

کوفته بلغور جزو دلمه و کوفته میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
کوفته بلغور را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

کوفته بلغور ، طرز تهیه کوفته بلغور