پنجشنبه, ۹ فروردین, ۱۴۰۳ / 28 March, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه ماهی با طعم زنجبیل


 مواد لازم برای ماهی با طعم زنجبیل

3 قاشق سوپ خوری عسل
3 قاشق سوپ خوری سس سویا
3 قاشق سوپ خوری سرکه بالزامیک
1 قاشق چایخوری ریشه زنجبیل تازه، رنده شده
1 حبه سیر له شده جهت مزه دار کردن
2 قاشق چای خوری روغن زیتون
4 تکه (معادل 200 گرم) فیله ماهی
نمک و فلفل جهت مزه دار کردن
1 قاشق سوپ خوری روغن گیاهی

طرز تهیه ماهی با طعم زنجبیل
طرز تهیه ماهی با طعم زنجبیل
در یک ظرف شیشه ای کم عمق عسل، سس سویا، سرکه بالزامیک، زنجبیل، سیر و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید. به تکه های ماهی نمک و فلفل زده و داخل ظرف قرار دهید. اگر فیله های ماهی با پوست هستند به طرفی که دارای پوست هستند درون مواد بخوابانید. درب ظرف را بپوشانید و اجازه دهید تا ماهی های مواد زده شده به مدت 20 دقیقه در یخچال استراحت کنند.
 
روغن را درون ماهی تابه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. ماهی ها را از ظرف خارج کنید و مخلوط موادی را که ماهی را آن خوابانده بودید را نگه دارید. هر طرف ماهی ها را برای مدت 4 تا 6 دقیقه سرخ کنید، هر طرف را فقط یک بار برگردانید تا خوب سرخ شوند و با چنگال امتحان کنید تا مطمئن شوید که پخته اند. فیله های ماهی را از ماهی تابه خارج کنید و در سینی مخصوص سرو قرار دهید و گرم نگه دارید.
 
موادی که ماهی را در آن خوابانده بودید بردارید و در ماهی تابه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد قوام بیاید و لعاب بیندازد. مواد قوام آمده را با قاشق برداشته و روی ماهی ها بریزید و فورا سرو کنید.
 
ارزش غذایی این خوراک در تمامی موادی که ماهی را در آن خوابانده بودیم نهفته است، البته بستگی به زمان مخلوط شدن مواد، ترکیبات، روش پخت و میزان مصرف این مواد دارد.
 

طرز تهیه ماهی با طعم زنجبیل
نکات تکمیلی در مورد ماهی

ماهی جزو خوراک - ماهی و میگو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
ماهی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه ماهی با طعم زنجبیل


همچنین مشاهده کنید