پنجشنبه, ۹ فروردین, ۱۴۰۳ / 28 March, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه ماهی با طعم زنجبیل
مواد لازم برای ماهی با طعم زنجبیل
3 قاشق سوپ خوری عسل
3 قاشق سوپ خوری سس سویا
3 قاشق سوپ خوری سرکه بالزامیک
1 قاشق چایخوری ریشه زنجبیل تازه، رنده شده
1 حبه سیر له شده جهت مزه دار کردن
2 قاشق چای خوری روغن زیتون
4 تکه (معادل 200 گرم) فیله ماهی
نمک و فلفل جهت مزه دار کردن
1 قاشق سوپ خوری روغن گیاهی
طرز تهیه ماهی با طعم زنجبیل
در یک ظرف شیشه ای کم عمق عسل، سس سویا، سرکه بالزامیک، زنجبیل، سیر و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید. به تکه های ماهی نمک و فلفل زده و داخل ظرف قرار دهید. اگر فیله های ماهی با پوست هستند به طرفی که دارای پوست هستند درون مواد بخوابانید. درب ظرف را بپوشانید و اجازه دهید تا ماهی های مواد زده شده به مدت 20 دقیقه در یخچال استراحت کنند.
روغن را درون ماهی تابه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. ماهی ها را از ظرف خارج کنید و مخلوط موادی را که ماهی را آن خوابانده بودید را نگه دارید. هر طرف ماهی ها را برای مدت 4 تا 6 دقیقه سرخ کنید، هر طرف را فقط یک بار برگردانید تا خوب سرخ شوند و با چنگال امتحان کنید تا مطمئن شوید که پخته اند. فیله های ماهی را از ماهی تابه خارج کنید و در سینی مخصوص سرو قرار دهید و گرم نگه دارید.
موادی که ماهی را در آن خوابانده بودید بردارید و در ماهی تابه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد قوام بیاید و لعاب بیندازد. مواد قوام آمده را با قاشق برداشته و روی ماهی ها بریزید و فورا سرو کنید.
ارزش غذایی این خوراک در تمامی موادی که ماهی را در آن خوابانده بودیم نهفته است، البته بستگی به زمان مخلوط شدن مواد، ترکیبات، روش پخت و میزان مصرف این مواد دارد.
ماهی جزو خوراک - ماهی و میگو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
ماهی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید