دوشنبه, ۶ اسفند, ۱۴۰۳ / 24 February, 2025
مجله ویستا
سالمون کبابی | طرز تهیه سالمون کبابی با سس تری یاکی
مواد لازم برای سالمون کبابی

طرز تهیه سالمون کبابی با سس تری یاکی

نکات تکمیلی در مورد سالمون کبابی
فیله سالمون با پوست :یک کیلوگرم
روغن گیاهی :به مقدار لازم
مواد لازم برای مزه دار کردن ساده
سس سویا :¾پیمانه
سیر ریز خرد شده :4حبه

تمامی مواد مزه دار کننده را در کاسه ای با هم مخلوط کنید. فیله ها را به عرض4 تا 5 سانتی متر ببرید (برای هر نفر150 تا 220 گرم در نظر بگیرید). سس را در ظرف بزرگ و کم عمقی بریزید. فیله ها را آغشته به سس کرده و سپس آن ها را روی قسمتی که پوست ندارد در سس بخوابانید. اگر وقت دارید، اجازه دهید ماهی 1 تا 2 ساعت در سس در داخل یخچال یا در غیر اینصورت 20 دقیقه اجازه بدهید (در دمای محیط در حالی که گریل را آماده می کنید) در سس بماند. قبل از گریل کردن فیله ها را از سس بیرون آورده و سس را دور بریزید.
گریل را برای حرارت بالا و مستقیم آماده کنید (اگر از گریل ذغالی استفاده می کنید، یک طرف گریل کمتر ذغال ریخته و از آن برای حرارت غیر مستقیم استفاده کنید.
وقتی گریل خوب داغ شد روغن را با دست و دل بازی روی هر دو طرف فیله ها اسپری کنید یا از قلمو استفاده کنید.
فیله ها را روی گریل قرار دهید. اول قسمت بدون پوست را به زیر قرار دهید تا خطوط گریل داغ در حالی که فیله ها هنوز سفت هستند روی آن ها بیافتد. در گریل را ببنید.
رویه اول آن را، بسته به ضخامت فیله ها، 1 تا 3 دقیقه بگذارید بماند. بعد از قرار گرفتن فیله ها روی گریل، تا زمان برگرداندن فیله ها آن ها را تکان ندهید، در غیر این صورت به گریل می چسبند و تکه تکه می شوند.
منتظر بمانید تا جای گریل روی فیله ها بیافتد و لایه نازک مات (پخته شده) روی فیله ایجاد شود.
با استفاده از انبر و در صورت نیاز کفگیر فلزی، ماهی را با دقت برگردانید به طوری که قسمت پوست دار آن روی گریل قرار بگیرد.
اگر از گریل ذغالی استفاده می کنید، فیله ها باید روی قسمتی قرار داده شوند که با ذغال ها فاصله زیادی دارند. اگر از گریل گازی استفاده می کنید شعله را در حد متوسط کم کرده و در گریل را ببنیدید. 2 تا 5 دقیقه دیگر آن ها را بپزید (این زمان به ضخامت فیله ها بستگی دارد). تمام قسمت سالمون بعد از پخته شدن باید خیلی کمی مات شده باشد.
اگر کمتر از حد لازم پخته شود بهتر از این است که بسوزد. چون می توانید دوباره آن را روی گریل قرار دهید اما اگر بسوزد دیگر نمی شود کاری کرد.
پس از اطمینان از پخت را از روی گریل برداشته وهمان موقع سرو کنید.

سالمون کبابی جزو خوراک - ماهی و میگو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
سالمون کبابی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست