سه شنبه, ۷ اسفند, ۱۴۰۳ / 25 February, 2025
طرز تهیه موجور غذای ترکیه
کدو :دو عدد متوسط
تخم مرغ :دو عدد
پنیر سفید :100 گرم
شوید خردشده :سه قاشق غذاخوری
نمک :به میزان لازم
فلفل :به میزان لازم
روغن :یک قاشق غذاخوری
کدو ها را پوست گرفته و به خوبی رنده میکنیم .
پنیر را ریز کرده و همراه با شوید ، نمک ، فلفل و تخم مرغ به خوبی مخلوط میکنیم .
کف قالب مورد نظر را با روغن چرب کرده ، مواد را داخل آن ریخته و سطح آن را صاف میکنیم .
موجور را درون طبقه وسط فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار میدهیم تا سطح آن برشته شود .
یا میتوانید این غذا را به صورت لقمه ای مانند کتلت نیز تهیه نمایید .
موجور جزو غذای ملل - ترکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
موجور را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست