شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه ماهی در بخارپز به همراه سس مجاری


مواد لازم برای ماهی در بخارپز به همراه سس مجاری
 
ماهی قزل آلا 1 عدد
سیب زمینی درشت 1 عدد
فلفل قرمز خشک 2 عدد
کوجه فرنگی خشک 50 گرم
سیر 3 حبه
روغن کنجد و یا زیتون 4/1 لیوان
رز ماری یک ساقه
لیمو ترش 1 عدد
جعفری 10 ساقه

طرز تهیه ماهی در بخارپز به همراه سس مجاری
 
 
طرز تهیه ماهی در بخارپز به همراه سس مجاری
 
 
ابندا فلفل و گوجه خشک و یک حبه سیر را داخل هاون و یا مخلوط کن می ریزیم و خوب خرد و آسیاب می کنیم و روغن را هم با مقداری نمک به فلفل و گوجه فرنگی آسیاب شده اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم تا بصورت سس در آید، ماهی را خوب تمیز کرده و می شوییم مقدار کمی از سس را داخل شکم ماهی زده و لیموترش را با پوست حلقه حلقه کرده و به همراه ساقه های جعفری داخل شکم ماهی می گذاریم، روی پوست ماهی را هم با کمی روغن و حلقه های لیمو می پو شانیم و همگی را داخل یک طبقه از بخارپز قرار می دهیم بهتر است در طبقه های بالایی قرارداده شود ، سیب زمینی ها را هم به قطعات باریک حلقه می کنیم و همراه رز ماری و 2 حبه سیر خرد شده و کمی روغن داخا طبقه اول می گذاریم، بخار پز را برای حدود 45 دقیقه روشن کنید تا سیب زمینی ها و ماهی بخوبی پخته شوند اگر قطعات سیب زمینی درشت باشد بهتر است در ابتدا سیب زمینی ها را به مدت 25 دقیقه بخار پز کنید و سپس ماهی را برای 35 دقیقه بخار پز نمایید. بعد از پایان پخت سیب زمینی ها و ماهی را داخل ظرف بریزید و روی آنها را با سس فلفل و گوجه فرنگی تزیین کنید . 
نکات تکمیلی در مورد ماهی

ماهی جزو خوراک - ماهی و میگو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 25 دقیقه میباشد .
ماهی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه ماهی در بخارپز به همراه سس مجاری


همچنین مشاهده کنید