جمعه, ۲۸ دی, ۱۴۰۳ / 17 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه گوشت سرخ شده با فلفل دلمه
مواد لازم برای گوشت سرخ شده با فلفل دلمه
نکات تکمیلی در مورد گوشت سرخ شده
گوشت راسته گوسفند 450 گرم
گوجهفرنگی 1 عدد
فلفل دلمهای متوسط 2 عدد
پیاز کوچک 1 عدد
سیر تازه 1 حبه
سس ورسترشایر 1 قاشق سوپخوری
روغن زیتون به مقدار لازم
فلفل سیاه تازه آسیاب شده به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه گوشت سرخ شده با فلفل دلمه
توجه داشته باشید یکی از فلفل دلمهایها قرمز و دیگری سبز باشد تا جلوه زیباتری به غذا دهد، فلفل دلمهای را به شکل باریکههای نواری نیم سانتی برش دهید.
پیاز را به صورت باریک و حلقهای برش دهید. سیرها را ریز خرد کنید.
گوشت راسته گوسفند را پاک کنید (از فیله گاو هم میتوانید استفاده کنید).
گوشت را به نمک و فلفل آغشته کرده، سیر را بر روی سطح گوشت بمالید.
ورقه گوشت را بین دو ورقه پلاستیکی قرار دهید. با کمک گوشتکوب، گوشتها را بکوبید تا ضخامت آنها به نیم سانتیمتر برسد. اجازه دهید تا حدود 10 دقیقه بر روی سیر بماند تا طعم آن را جذب خود کند. سپس گوشت را به شکل نوارهای 1.5 سانتیمتری برش دهید.
در همین حال 2 قاشق سوپخوری روغن را در یک تابه بزرگ بر روی شعله متوسط گذاشته، حلقههای پیاز را به همراه فلفل دلمهای اضافه کنید و همراه با تفت دادن حدود 1 تا 2 دقیقه سرخ کنید. گوجه خردشده را اضافه کنید و یک دقیقه همراه پیاز و فلفل ذلمه ای سرخ کنید. مخلوط تابه را در کاسهای جداگانه خالی کرده و گرم نگه دارید.
2 قاشق سوپخوری دیگر روغن را در تابه بر روی شعله متوسط تا زیاد حرارت دهید تا اینکه روغن داغ شود (حواستان باشد دود روغن بلند نشود). نوارهای گوشت را اضافه کنید و بدون تکان دادن اجازه دهید سطح گوشت قهوهای رنگ شود اما هنگامی که حداقل یک طرف گوشت قهوهای رنگ شد، شروع کنید به تفت دادن و برای کمتر از یک دقیقه گوشت را سرخ کنید (حالت نیمه پخته). سبزیجات و سس ورسترشایر را اضافه کنید و 30 ثانیه دیگر تفت دهید. سپس تابه را از روی شعله برداشته و کنار بگذارید.
می توانید این غذا را تنها سرو کنید (که در این صورت کربوهیدرات آن پایین خواهد بود) یا با برنج همراه با نمک و فلفل میل کنید.
گوشت سرخ شده جزو خوراک - گوشت قرمز میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
گوشت سرخ شده را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست