شنبه, ۳۰ تیر, ۱۴۰۳ / 20 July, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه گوشت سرخ شده با فلفل دلمه
مواد لازم برای گوشت سرخ شده با فلفل دلمه
![طرز تهیه گوشت سرخ شده با فلفل دلمه](/web/imgs/27/12/nxr6l1.jpeg)
![طرز تهیه گوشت سرخ شده با فلفل دلمه](/web/imgs/27/12/nxr6l2.jpeg)
نکات تکمیلی در مورد گوشت سرخ شده
گوشت راسته گوسفند 450 گرم
گوجهفرنگی 1 عدد
فلفل دلمهای متوسط 2 عدد
پیاز کوچک 1 عدد
سیر تازه 1 حبه
سس ورسترشایر 1 قاشق سوپخوری
روغن زیتون به مقدار لازم
فلفل سیاه تازه آسیاب شده به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
![طرز تهیه گوشت سرخ شده با فلفل دلمه](/web/imgs/27/12/nxr6l1.jpeg)
طرز تهیه گوشت سرخ شده با فلفل دلمه
توجه داشته باشید یکی از فلفل دلمهایها قرمز و دیگری سبز باشد تا جلوه زیباتری به غذا دهد، فلفل دلمهای را به شکل باریکههای نواری نیم سانتی برش دهید.
پیاز را به صورت باریک و حلقهای برش دهید. سیرها را ریز خرد کنید.
گوشت راسته گوسفند را پاک کنید (از فیله گاو هم میتوانید استفاده کنید).
گوشت را به نمک و فلفل آغشته کرده، سیر را بر روی سطح گوشت بمالید.
ورقه گوشت را بین دو ورقه پلاستیکی قرار دهید. با کمک گوشتکوب، گوشتها را بکوبید تا ضخامت آنها به نیم سانتیمتر برسد. اجازه دهید تا حدود 10 دقیقه بر روی سیر بماند تا طعم آن را جذب خود کند. سپس گوشت را به شکل نوارهای 1.5 سانتیمتری برش دهید.
در همین حال 2 قاشق سوپخوری روغن را در یک تابه بزرگ بر روی شعله متوسط گذاشته، حلقههای پیاز را به همراه فلفل دلمهای اضافه کنید و همراه با تفت دادن حدود 1 تا 2 دقیقه سرخ کنید. گوجه خردشده را اضافه کنید و یک دقیقه همراه پیاز و فلفل ذلمه ای سرخ کنید. مخلوط تابه را در کاسهای جداگانه خالی کرده و گرم نگه دارید.
2 قاشق سوپخوری دیگر روغن را در تابه بر روی شعله متوسط تا زیاد حرارت دهید تا اینکه روغن داغ شود (حواستان باشد دود روغن بلند نشود). نوارهای گوشت را اضافه کنید و بدون تکان دادن اجازه دهید سطح گوشت قهوهای رنگ شود اما هنگامی که حداقل یک طرف گوشت قهوهای رنگ شد، شروع کنید به تفت دادن و برای کمتر از یک دقیقه گوشت را سرخ کنید (حالت نیمه پخته). سبزیجات و سس ورسترشایر را اضافه کنید و 30 ثانیه دیگر تفت دهید. سپس تابه را از روی شعله برداشته و کنار بگذارید.
می توانید این غذا را تنها سرو کنید (که در این صورت کربوهیدرات آن پایین خواهد بود) یا با برنج همراه با نمک و فلفل میل کنید.
![طرز تهیه گوشت سرخ شده با فلفل دلمه](/web/imgs/27/12/nxr6l2.jpeg)
گوشت سرخ شده جزو خوراک - گوشت قرمز میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
گوشت سرخ شده را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران دولت چهاردهم پزشکیان دولت نماز جمعه محمدجواد ظریف انتخابات ریاست جمهوری رئیس جمهور انتخابات عزاداری ظریف
تهران گرمای هوا هواشناسی سازمان هواشناسی زلزله وزارت بهداشت پلیس شهرداری تهران گرما قتل پشه آئدس سلامت
مایکروسافت برق خودرو واردات خودرو قیمت خودرو دولت سیزدهم حقوق بازنشستگان قیمت طلا بازنشستگان قیمت دلار بازار خودرو مالیات
عاشورا امام حسین کربلا اوشین بازیگر تلویزیون سینما سینمای ایران امام حسین (ع) فیلم فرهاد مشیری
دانشگاه تهران پرنده فضا
یمن اسرائیل رژیم صهیونیستی تل آویو دونالد ترامپ فلسطین آمریکا جو بایدن غزه ترامپ روسیه جنگ غزه
فوتبال پرسپولیس استقلال نقل و انتقالات لیگ برتر نقل و انتقالات تراکتور علی علیپور باشگاه پرسپولیس لیگ برتر لیگ برتر ایران سپاهان مهدی طارمی
اینترنت اختلال جهانی مرکز ملی فضای مجازی ویندوز ناسا کامپیوتر سامسونگ عیسی زارع پور موبایل هوش مصنوعی سرعت اینترنت فناوری
رژیم غذایی گرمازدگی چاقی سرطان کاهش وزن افسردگی گیاهان دارویی