سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

املت قارچ | طرز تهیه املت قارچ و اسفناج کاراملی شده


مواد لازم برای املت قارچ و اسفناج کاراملی شده با پنیر سوئیسی
 
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
پیاز سفید،نگینی شده 1 عدد   
قارچ دکمه ای،ورقه شده 250 گرم
برگ اسفناج تازه خرد شده 2 پیمانه
پنیر سوئیسی،به قطعات کوچک خرد شده ½ پیمانه
تخم مرغ 8 عدد
شیر 2 الی 3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل تازه به میزان لازم
 

املت قارچ | طرز تهیه املت قارچ و اسفناج کاراملی شده
 
طرز تهیه املت قارچ و اسفناج کاراملی شده با پنیر سوئیسی
 
ابتدا فر را با دمای 350 درجه فارنهایت(175 درجه سانتیگراد) گرم کنید.تابه مخصوص تارت را با اسپری روغن کمی چرب کنید سطح ماهیتابه کاملا با روغن چرب شود
 
در یک قابلمه کوچک روغن زیتون را به ارامی گرم کنید.پیاز و قارچ را اضافه کرده و 15 الی 20 دقیقه آنقدر به هم بزنید تا حالت کاراملی پیدا کند.در این مرحله اسفناج را اضافه کرده و کمی هم بزنید سپس نمک و فلفل را بابت مزه دارکردن اضافه کنید.بهم بزنید تا مواد کاملاً با هم مخلوط شوند
 
در لایه اول نصف مواد آماده شده را کف تابه مخصوص تارت ریخته و صاف کنید و روی آن پنیر سوییسی اضافه کنید
 
تخم مرغ ها را به همراه شیردر ظرفی به خوبی مخلوط کرده و به آن نمک و فلفل بیفزایید
 
تخم مرغ ها را بر روی مواد ریخته و در لایه دوم نصف دیگر مواد را ریخته و نهایتاً سطح غذا را با پنیر سوئیسی باقیمانده بپوشانید
 
تابه را برای 20-25 دقیقه در فر قرارداده و برای مطمئن شدن از پخت چنگالی را در مرکز ماهیتابه فرو کنید.اگر چنگال بعد از بیرون آمدن تمیز بوده و چیزی به ان نچسبیده بود غذا آماده است.5 دقیقه اجازه بدهید تا غذا سرد شود.سپس آنرا برش داده و از آن لذت ببرید.
 

املت قارچ | طرز تهیه املت قارچ و اسفناج کاراملی شده
نکات تکمیلی در مورد املت قارچ

املت قارچ جزو پیش غذا - املت و کرپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

املت قارچ ، طرز تهیه املت قارچ و اسفناج کاراملی شده