پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه آش گوجه سبز (آلوچه آشی)
بهار فصل نوبرانههاست و در این فصل است که غذاهایی با طعمهای جدید را میتوان تجربه کرد. آش چاقاله بادام و آش گوجه سبز که به آش بهارانه هم معروف است از غذاهای بسیار خوشمزه در این فصل است. در این مقاله قصد داریم به شما همراهان همیشگی مجله اینترنتی "ستاره" طرز تهیه آش گوجه سبز یا همان آلوچه آشی را آموزش دهیم. این آش در بیشتر استانهای ایران طبخ میگردد و هم به عنوان پیش غذا و هم غذای اصلی سرو میشود. اگر به غذاهای ترش مزه علاقهمند هستید پیشنهاد ما به شما آش گوجه سبز است.
مواد لازم برای تهیه آش گوجه سبز (آلوچه آشی):
گوجه سبز | 300 گرم |
گوشت چرخ کرده | 200 گرم |
لوبیا قرمز | نصف پیمانه |
عدس | نصف پیمانه |
بلغور گندم | 1 پیمانه |
سبزی آش خرد شده | 500 گرم |
پیاز | 2 عدد متوسط |
نعناع داغ | 4 ق غذاخوری |
سیر داغ | 2 ق غذاخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
زردچوبه | به میزان لازم |
روغن | به میزان لازم |
طرز تهیه آش گوجه سبز (آلوچه آشی):
- ابتدا لوبیا قرمز را در یک كاسه آب بریزید و بگذارید حدود ۲۴ ساعت خوب خیس بخورد.
- بلغور و عدس را نیز به صورت جداگانه در آب به مدت یک ساعت خیس كنید.
- لوبیا قرمز را از آبی که در آن خیس کردهاید بیرون آورده، در قابلمهای مناسب با مقداری آب بریزید و قابلمه را روی حرارت بگذارید تا آب جوش بیاید.
- بعد از جوش آمدن،حرارت را متوسط کنید تا لوبیا بپزد.
- بعد از اینکه لوبیا پخته شد ، عدس را به قابلمه اضافه کنید.
- وقتی از پخت عدس مطمئن شدید بلغور گندم را به آش اضافه کنید.
- بعد از پخت بلغور گندم، به مواد آب بیشتری اضافه کنید و سبزی آش خرد شده را هم داخل قابلمه آش بریزید.
- صبر کنید تا سبزیها خوب پخته شوند.
- یک عدد پیاز را پوست کنده و ریز رنده کنید. سپس آن را با گوشت و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه خوب ورز دهید و به شکل قلقلیهای ریز در آورید.
- کوفته قلقلیها را با مقداری روغن تفت دهید و بعد در آش بریزید.
- پیاز دیگر را پوست کنده و ریز یا خلالی خرد کنید و آنها را در روغن سرخ کنید تا برشته و طلایی رنگ شوند.
- پیاز داغ که آماده شد کمی زردچوبه به آن اضافه کرده و بلافاصله آن را به آش اضافه کنید.
- در این مرحله نوبت گوجه سبزهاست که داخل آش در حال جوشیدن ریخته شوند. می توانید نمک و فلفل را هم در این مرحله اضافه کنید.
- حال باید صبر کنید تا آش خوب جا بیفتد.
- در آخر نعنا داغ و سیر داغ را آماده کنید و بعد از جا افتادن، آش را در ظرف مورد نظر ریخته و با نعنا داغ و پیاز داغ تزیین کنید.
نکات که برای پخت آش گوجه سبز باید بدانید
- موادی که در تهیه این آش ذکر شد برای ۶ الی ۸ نفر مناسب میباشد.
- دقت کنید که گوجه سبز نباید زیاد بپزد و له شود فقط در حد نرم شدن کافی است.
- بهتر است برای مزهدار شدن آش نیمی از نعنا داغ و سیر داغ آماده شده را به آش اضافه کنید و نیم دیگر را بری تزیین روی آش نگه دارید.
- سبزی آش شامل تره ، شوید ، جعفری ، گشنیز و اسفناج است.
- از انواع گوجه سبز میتوان برای این آش استفاده کرد ولی بهترین نوع آلوچه اصفهانی است که تیره رنگ و خیلی آبدار و ترش است.
- به طور کلی اگر در آشی از بلغور یا برنج استفاده میکنید دقت کنید که اصلا نباید آش را هم بزنید چون باعث ته گرفتن بلغور یا برنج میشود و آش میسوزد.
مجله اینترنتی وب
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست