شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه آش گوجه سبز (آلوچه آشی)
بهار فصل نوبرانههاست و در این فصل است که غذاهایی با طعمهای جدید را میتوان تجربه کرد. آش چاقاله بادام و آش گوجه سبز که به آش بهارانه هم معروف است از غذاهای بسیار خوشمزه در این فصل است. در این مقاله قصد داریم به شما همراهان همیشگی مجله اینترنتی "ستاره" طرز تهیه آش گوجه سبز یا همان آلوچه آشی را آموزش دهیم. این آش در بیشتر استانهای ایران طبخ میگردد و هم به عنوان پیش غذا و هم غذای اصلی سرو میشود. اگر به غذاهای ترش مزه علاقهمند هستید پیشنهاد ما به شما آش گوجه سبز است.
مواد لازم برای تهیه آش گوجه سبز (آلوچه آشی):
گوجه سبز | 300 گرم |
گوشت چرخ کرده | 200 گرم |
لوبیا قرمز | نصف پیمانه |
عدس | نصف پیمانه |
بلغور گندم | 1 پیمانه |
سبزی آش خرد شده | 500 گرم |
پیاز | 2 عدد متوسط |
نعناع داغ | 4 ق غذاخوری |
سیر داغ | 2 ق غذاخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
زردچوبه | به میزان لازم |
روغن | به میزان لازم |
طرز تهیه آش گوجه سبز (آلوچه آشی):
- ابتدا لوبیا قرمز را در یک كاسه آب بریزید و بگذارید حدود ۲۴ ساعت خوب خیس بخورد.
- بلغور و عدس را نیز به صورت جداگانه در آب به مدت یک ساعت خیس كنید.
- لوبیا قرمز را از آبی که در آن خیس کردهاید بیرون آورده، در قابلمهای مناسب با مقداری آب بریزید و قابلمه را روی حرارت بگذارید تا آب جوش بیاید.
- بعد از جوش آمدن،حرارت را متوسط کنید تا لوبیا بپزد.
- بعد از اینکه لوبیا پخته شد ، عدس را به قابلمه اضافه کنید.
- وقتی از پخت عدس مطمئن شدید بلغور گندم را به آش اضافه کنید.
- بعد از پخت بلغور گندم، به مواد آب بیشتری اضافه کنید و سبزی آش خرد شده را هم داخل قابلمه آش بریزید.
- صبر کنید تا سبزیها خوب پخته شوند.
- یک عدد پیاز را پوست کنده و ریز رنده کنید. سپس آن را با گوشت و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه خوب ورز دهید و به شکل قلقلیهای ریز در آورید.
- کوفته قلقلیها را با مقداری روغن تفت دهید و بعد در آش بریزید.
- پیاز دیگر را پوست کنده و ریز یا خلالی خرد کنید و آنها را در روغن سرخ کنید تا برشته و طلایی رنگ شوند.
- پیاز داغ که آماده شد کمی زردچوبه به آن اضافه کرده و بلافاصله آن را به آش اضافه کنید.
- در این مرحله نوبت گوجه سبزهاست که داخل آش در حال جوشیدن ریخته شوند. می توانید نمک و فلفل را هم در این مرحله اضافه کنید.
- حال باید صبر کنید تا آش خوب جا بیفتد.
- در آخر نعنا داغ و سیر داغ را آماده کنید و بعد از جا افتادن، آش را در ظرف مورد نظر ریخته و با نعنا داغ و پیاز داغ تزیین کنید.
نکات که برای پخت آش گوجه سبز باید بدانید
- موادی که در تهیه این آش ذکر شد برای ۶ الی ۸ نفر مناسب میباشد.
- دقت کنید که گوجه سبز نباید زیاد بپزد و له شود فقط در حد نرم شدن کافی است.
- بهتر است برای مزهدار شدن آش نیمی از نعنا داغ و سیر داغ آماده شده را به آش اضافه کنید و نیم دیگر را بری تزیین روی آش نگه دارید.
- سبزی آش شامل تره ، شوید ، جعفری ، گشنیز و اسفناج است.
- از انواع گوجه سبز میتوان برای این آش استفاده کرد ولی بهترین نوع آلوچه اصفهانی است که تیره رنگ و خیلی آبدار و ترش است.
- به طور کلی اگر در آشی از بلغور یا برنج استفاده میکنید دقت کنید که اصلا نباید آش را هم بزنید چون باعث ته گرفتن بلغور یا برنج میشود و آش میسوزد.
مجله اینترنتی وب
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
اسرائیل ایران اصفهان ایران و اسرائیل انفجار استان اصفهان حمله ایران به اسرائیل گشت ارشاد حجاب ارتش جمهوری اسلامی ایران وعده صادق جنگ ایران و اسرائیل
فراجا طرح نور سیل تهران زلزله هواشناسی قتل فضای مجازی قوه قضاییه سیلاب شهرداری تهران سازمان هواشناسی
بانک مرکزی قیمت خودرو قیمت طلا فرودگاه دولت بازار خودرو خودرو قیمت دلار ایران خودرو حقوق بازنشستگان قیمت سکه تورم
تلویزیون سینمای ایران احسان علیخانی کتاب دفاع مقدس موسیقی تئاتر
اینترنت
رژیم صهیونیستی فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه سازمان ملل روسیه امیرعبداللهیان شورای امنیت حماس چین اسراییل
استقلال فوتبال شمس آذر قزوین پرسپولیس باشگاه استقلال لیگ برتر لیگ قهرمانان اروپا صنعت نفت آبادان رئال مادرید بازی بارسلونا لیگ برتر فوتبال ایران
هوش مصنوعی گوگل تلگرام ناسا فناوری سامسونگ ایلان ماسک اپل وزیر ارتباطات عیسی زارع پور
خواب گیاهان دارویی