دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا

بابا غنوش | طرز تهیه بابا غنوش


مواد لازم بابا غنوش

بادمجان :1 کیلو
ارده :2 ق غ
لیموترش :1 عدد
جعفری خرد شده :1 ق غ
سیر :4 حبه
نمک و فلفل :به مقدار لازم

طرز تهیه بابا غنوش

بادمجان را تمیز کرده، چند قسمت آن را با چنگال سوراخ کنید و با پوست داخل فر بگذارید تا تنوری شود.
سیر را داخل فویل پیچیده در فر قرار دهید تا کمی پخته شود.
بادمجان ها را از فر بیرون آورده، پوست آن را کنده و به همراه سیر پخته شده کاملا له کنید.

در انتها ارده، جعفری، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. باباغنوش را در ظرفی ریخته و با جعفری و لیموترش تزیین کنید.


بابا غنوش | طرز تهیه بابا غنوش

نکات تکمیلی در مورد بابا غنوش

بابا غنوش جزو غذای ملل - عربی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
بابا غنوش را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

بابا غنوش ، طرز تهیه بابا غنوش