جمعه, ۱۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 7 February, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه فریتاتای پنیر و اسفناج


مواد لازم فریتاتای پنیر و اسفناج

اسفناج تازه     2 فنجان
روغن زیتون      ½1 پیمانه
پیاز نازک خرد شده       1 عدد متوسط      
فلفل دلمه ای قرمز کباب شده یا خام 8 تا 10 خلال نازک    
ریحان تازه خرده شده          1 قاشق غذا خوری
آویشن تازه خرد شده ½ 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 5 عدد
نمک و فلفل سیاه تازه خرد شده به مقدار لازم
پنیر نرم بز، خرد شده یا پنیر سخت رنده شده 1 پیمانه


طرز تهیه فریتاتای پنیر و اسفناج

طرز تهیه فریتاتای پنیر و اسفناج


    برگ های اسفناج را تمیز می شوییم و بدون گرفتن آب اضافی، آنها را در یک قابلمهٔ متوسط می ریزیم. آن را به نقطهٔ جوش می رسانیم، در قابلمه را گذاشته و اجازه می دهیم حدود 4 تا 5 دقیقه بخار پزشود یا تاجایی که نرم شود. اسفناج ها را آبکش می کنیم و بین 2 بشقاب کوچک فشار می دهیم تا آب اضافی آن خارج شود (بهتر است اب اسفناج دور ریخته نشود چون حاوی مواد مغذی زیادی است و جداگانه به صورت یک شربت مقوی میل شود). سپس آنها را خوب ریز می کنیم و کنار می گذاریم.
    فر را از قبل روی 204 درجه سانتیگراد قرار می دهیم. در یک ماهی تابهٔ متوسط مخصوص فر یا پیرکس کم عمق، روغن را روی شعله متوسط داغ می کنیم. پیاز را اضافه کرده و سرخ می کنیم، پی در پی آن را هم می زنیم، حدود 8 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شود. فلفل را اضافه می کنیم (درصورتی که از فلفل خام استفاده می کنید حدود 3 دقیقه  آن را سرخ کنید.)
    اسفناج پخته و نیمی از ریحان و آویشن را اضافه می کنیم. سپس سبزیجات را به بشقاب منتقل کرده و کنار می گذاریم.
    تخم مرغ ها را به همراه نمک و  فلفل و باقی ریحان و آویشن با همزن هم می زنیم.
    ماهی تابه یا پیرکس را روی شعله متوسط قرار می دهیم. تخم مرغ ها را اضافه می کنیم سبزیجات سرخ شده را روی آن می ریزیم. روی آن پنیر ریخته و 1 دقیقه می گذاریم بپزد.
    آن را از روی اجاق برمی داریم و در طبقه وسط فر قرار می دهیم.
    حدود 10 تا 15 دقیقه می گذاریم پخته شود یا تا زمانی که پف کرده و به رنگ قهوه ای طلایی درآید و فوراً سرو می کنیم.


طرز تهیه فریتاتای پنیر و اسفناج

نکات تکمیلی در مورد فریتاتای پنیر و اسفناج

فریتاتای پنیر و اسفناج جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
فریتاتای پنیر و اسفناج را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه فریتاتای پنیر و اسفناج