سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
مجله ویستا

کباب کشمیری | طرز تهیه کباب کشمیری با سس مخصوص


مواد لازم برای کباب کشمیری با سس مخصوص 
 
مرغ بدون پوست و استخوان :500 گرم
پودر زیره :یک قاشق چای خوری
فلفل قرمز :1/2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه :1/2 قاشق چای خوری
گراما سالا :2 قاشق چای خوری
پودر زنجبیل :یک قاشق چای خوری
سیر رنده شده :یک حبه
آب لیمو :2 قاشق چای خوری
ماست چکیده :15 گرم
 
مواد لازم برای سس مخصوص
 
فلفل سبز دلمه ای ( تکه های درشت نگینی شده ) :2 عدد
پیاز کوچک ( تکه های درشت نگینی شده ) :2 عدد
آبلیموی تازه :یک قاشق غذاخوری 
زنجبیل :یک قاشق غذاخوری
هل سبز :2 عدد
گوجه فرنگی خرد شده نگینی یا حبه ای :500 گرم 
روغن مایع :2 قاشق غذاخوری
زردچوبه :یک قاشق چای خوری 
رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده :  2 قاشق غذاخوری
پنیر خانگی حبه شده :300 گرم  
ادویه گراماسالا :یک قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه :به مقدار لازم
 

کباب کشمیری | طرز تهیه کباب کشمیری با سس مخصوص
 
طرز تهیه کباب کشمیری با سس مخصوص
 
مرغ ها را مکعبی خرد و با همه مواد لازم مخلوط کنید. آنها را 24 ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس به سیخ چوبی چوب بکشید و در تابه چدنی با کمی روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.آن همراه با سس مخصوص که پنیر تکه ای دارد سرو کنید.
 
طرز تهیه سس مخصوص
 
در تابه متوسطی روغن مایع را بریزید و پس از اینکه که گرم شد، زیره و هل سبز را تفت دهید. سپس زنجبیل، رب گوجه فرنگی، زردچوبه و گراماسالا را اضافه کنید. سپس پیاز، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی سبز را بریزید و تفت دهید.
 
در آخر، نمک، فلفل سیاه و آبلیمو را اضافه کنید. پنیر فتا را بیفزایید و در تابه را بگذارید تا سس نیم جوش و غلیظ شود.  آن را با گشنیز خرد شده تزئین و سرو کنید.
 

کباب کشمیری | طرز تهیه کباب کشمیری با سس مخصوص
نکات تکمیلی در مورد کباب کشمیری

کباب کشمیری جزو غذای ملل - هندی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
کباب کشمیری را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

کباب کشمیری ، طرز تهیه کباب کشمیری با سس مخصوص


همچنین مشاهده کنید