چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
خوراک مرغ تند
مواد لازم:
یک قاشق غذا خوری روغن کانولا
450 گرم سینه مرغ بدون پوست و بدون استخوان، به قطعات کوچک برش خورده باشد
سه چهارم قاشق چای خوری نمک
یک دوم فنجان پیاز که به شکل عمودی قطعه قطعه شده باشد
دو قاشق چای خوری سیر خرد شده
دو قاشق چای خوری زیره خرد شده
یک قاشق چای خوری گشنیز خرد شده
یک دوم قاشق چای خوری پونه کوهی خشک شده
یک چهارم قاشق چای خوری فلفل قرمز خرد شده
سه فنجان لوبیا سفید پخته، شسته و خشک شده
یک فنجان آب
113 گرم فلفل سبز خرد شده
به اندازه یک قوطی آب مرغ بدون چربی و کم نمک
یک چهارم فنجان برگ گشنیز
یک عدد لیمو، به هشت قطعه تقسیم شده باشد
روش پخت:
ماهی تابه را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. روغن را اضافه کنید. روی مرغ ها یک چهارم قاشق چای خوری نمک بریزید. مرغ را به ماهی تابه اضافه کنید، چهار دقیقه سرخ کنید. پیاز و پنج مورد بعدی از لیست مواد گفته شده را اضافه کنید. سه دقیقه سرخشان کنید. دو فنجان لوبیا، آب، یک دوم قاشق چای خوری نمک، یک فنجان فلفل سبز و آب مرغ را اضافه کنید. محتویات ماهی تابه را به جوش بیاورید.
یک فنجان لوبیا و یک فنجان فلفل سبز را در یک کاسه پوره کنید سپس به سوپ اضافه نمایید. اجازه دهید 5 دقیقه بجوشد. سپس با برگ گشنیز و لیمو سرو کنید.
وب سایت دکتر کرمانی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست