یکشنبه, ۲۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 16 June, 2024
مجله ویستا

کرم کاتالانا | کرم کاتالانا (Crema Catalana)


مواد لازم کرم کاتالانا (Crema Catalana)

 شیر 500 میلی لیتر
شکر 100 گرم
آرد ذرت 30 گرم
زرده تخم مرغ 4 عدد
چوب دارچین 1 عدد
پوست لیمو 1 عدد


کرم کاتالانا | کرم کاتالانا (Crema Catalana)

طرز تهیه کرم کاتالانا (Crema Catalana)


    برای شروع پوست لیمو ترش را رنده می کنیم و کنار می گذاریم. سعی کنید تنها قسمت زرد رنگ را رنده کنید.
    آرد ذرت را با کمی شیر سرد در ظرفی خوب حل می کنیم به صورتی که آرد بصورت کامل و یکنواخت در شیر حل شود.
    شیر باقی مانده را به همراه نصف شکر و پوست لیمو و چوب دارچین در قابلمه ریخته و به نقطه جوش می رسانیم سپس از روی شعله بر می داریم.
    زرده تخم مرغ ها را با باقی مانده شکر مخلوط می کنیم و خوب هم می زنیم تا کمی پف کند و رنگ آن روشن و مایل به کرم شود.
    مخلوط آرد ذرت و شیر را که در ابتدا تهیه کردیم به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم.
    شیر ولرم را از صافی رد می کنیم و به مایع تخم مرغ ها اضافه می کنیم، در زمان اضافه کردن برای جلوگیری از پخته شدن زرده ها باید با سرعت مخلوط را هم زده و شیر را کم کم اضافه کنیم.
    مایع را بر روی شعله قرار می دهیم و تقریبا 2 دقیقه می جوشانیم تا کرمی و یک دست شود. (توجه داشته باشید که همچنان باید هم بزنید).
    کرم شما حاضر است. آن را در ظرف های مورد علاقه خود بریزید تا آنها خنک شوند و خودشان را بگیرند.
    قبل از سرو آنها، رویشان را شکر می پاشیم و با شعله فندک آشپزخانه کاراملی می کنیم.
 


کرم کاتالانا | کرم کاتالانا (Crema Catalana)

نکات تکمیلی در مورد کرم کاتالانا

کرم کاتالانا جزو دسر - کرم و موس میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
کرم کاتالانا را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

کرم کاتالانا ، کرم کاتالانا (Crema Catalana)