پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
مجله ویستا

ذرت مکزیکی | طرز تهیه ذرت مکزیکی


مواد لازم:
کنسرو ذرت     1 عدد
قارچ خرد شده  50 گرم
کره گیاهی      30 گرم
پودر سیر        1 قاشق چایخوری
پودر آویشن     1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه      به میزان لازم
آبلیموی تازه     1 قاشق سوپخوری
مایونز در صورت تمایل


ذرت مکزیکی | طرز تهیه ذرت مکزیکی



طرز تهیه:
قارچ را ورقه ای خرد کنید و همراه کمی کره گیاهی تفت دهید سپس کنسرو ذرت را به آن اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه در ظرف را ببندید تا ذرت کاملا داغ شود.مواد را به ظرف دیگری منتقل کنید و بگذارید کمی خنک شود.کره،پودر سیر،پودر آویشن،فلفل سیاه،مایونز و آبلیمو را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و سپس سرو نمایید.دقت داشته باشید که این پیش غذا به صورت نیمه گرم سرو می شود و نباید کره زمانی که مواد داغ است اضافه شود،چرا که کره از مواد جدا می شود.

نکات تکمیلی در مورد ذرت مکزیکی

ذرت مکزیکی جزو غذای ملل - مکزیکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
ذرت مکزیکی را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

ذرت مکزیکی ، طرز تهیه ذرت مکزیکی