پنجشنبه, ۲۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 13 February, 2025
مجله ویستا

پوره بروکلی | طرز تهیه پوره بروکلی


 مواد لازم برای پوره بروکلی
 
روغن زیتون :یک قاشق غذاخوری
گل کلم :یک دسته کوچک
کلم بروکلی :یک دسته کوچک
آب :3/4 فنجان
پارمزان :1/4 فنجان
نمک و فلفل :به مقدار لازم
 
 

پوره بروکلی | طرز تهیه پوره بروکلی
 
 
طرز تهیه پوره بروکلی
 
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را بر روی حرارت ملایم گرم کرده و یک دسته کوچک گل کلم و یک دسته کوچک بروکلی را خرد کرده و به آن می افزاییم و به مدت 8 دقیقه تفت می دهیم.
سپس سه چهارم فنجان آب را اضافه و شعله را زیاد کرده تا نرم شوند (حدود 5 دقیقه). مواد را به یک کاسه منتقل کرده و یک چهارم فنجان پارمیزان به آن ها اضافه می کنیم. می توانیم این مخلوط را له کرده و به صورت پوره در بیاوریم و با نمک و فلفل، طعم دار کنیم.
 
 

پوره بروکلی | طرز تهیه پوره بروکلی
نکات تکمیلی در مورد پوره بروکلی

پوره بروکلی جزو پیش غذا - بورانی و پوره میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
پوره بروکلی را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

پوره بروکلی ، طرز تهیه پوره بروکلی