دوشنبه, ۶ اسفند, ۱۴۰۳ / 24 February, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه دست پیچ کرمانشاه


مواد لازم برای دست پیچ کرمانشاه
 
نخود پخته و له شده:1/5 لیوان
گوشت دو بار چرخ شده:600 گرم
تخم مرغ:2 عدد
پیاز رنده شده:یک عدد بزرگ
آرد نخودچی:2 قاشق سوپخوری
نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن:به میزان لازم
روغن:به میزان لازم
آب لیمو:2 قاشق غذاخوری
رب گوجه:2 قاشق غذاخوری
 
مواد لازم برای داخل دست پیچ
 
مغز گردو، کشمش، پیاز داغ و برگه آلو:به میزان لازم
 

طرز تهیه دست پیچ کرمانشاه
 
طرز تهیه دست پیچ کرمانشاه
ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و با گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، نمک، فلفل و نخود پخته و له شده، خوب مخلوط کرده و ورز دهید. بعد مقداری از گوشت را در دست به صورت لوله ای فرم دهید و از مواد داخل دست پیچ قرار دهید. دست پیچ ها را در ماهیتابه ای گود بچینید. در این مرحله آبلیمو را همراه رب گوجه، نمک و نصف لیوان آب مخلوط کنید و روی دست پیچ ها بریزید. سپس در ماهیتابه را ببندید و 15 دقیقه صبر کنید تا کاملا پخته شود. در نهایت دست پیچ ها را در یک ظرف مناسب با ترشی و سبزیجات تزئین کنید. 
 

طرز تهیه دست پیچ کرمانشاه
نکات تکمیلی در مورد دست پیچ کرمانشاه

دست پیچ کرمانشاه جزو غذای محلی - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
دست پیچ کرمانشاه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه دست پیچ کرمانشاه