سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

آش شیله عدس | طرز تهیه آش شیله عدس


مواد لازم برای آش شیله عدس


پیاز متوسط نگینی شده 2 عدد
آب مرغ 2 لیوان
آب 2 لیوان
عدس 2 پیمانه
برنج نصف پیمانه
بلغور گندم (یارما) نصف پیمانه
گوجه فرنگی درشت رنده شده 4 عدد
تره ریز شده 1 پیمانه
پیازچه ریزشده 2 پیمانه


آش شیله عدس | طرز تهیه آش شیله عدس

طرز تهیه آش شیله عدس



عدس، برنج و بلغور گندم را از دو ساعت قبل خیس میکنیم.

پیازها را با کمی زردچوبه سرخ کنید بعد آب مرغ و آب را اضافه کنید و عدس را بریزید داخلش تا نیم پز بشه.

وقتی عدس نیم پز شد برنج و بلغور را هم بهش اضافه کنید.

بگذارید شیله با شعله ملایم بپزه تا برنج بشکفه بعد سبزی ها وگوجه پوره شده را اضافه کنید تا بپزه وحسابی جا بیفته.

نکته 1:من بجای آب مرغ از 4 تا گالینابلانکای مرغ هم استفاده کردم که اونم خوشمزه شد (به اینصورت که 4 تا عصاره را با 6 لیوان آب جوش حل کردم اما دیگه تو آش آب نریختم.)

نکته2:به دلخواه میتونید1 قاشق رب هم اضافه کنید تا خوش رنگتر بشه.

نکته3:حین پخت مدام آش را هم بزنید چون بلغور زود ته میگیره.

نکته 4:حین پخت هر وقت حس کردید آش سفت شده، یه لیوان آب اضافه کنید.


آش شیله عدس | طرز تهیه آش شیله عدس

نکات تکمیلی در مورد آش شیله عدس

آش شیله عدس جزو غذای محلی - آذربایجانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
آش شیله عدس را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

آش شیله عدس ، طرز تهیه آش شیله عدس