سه شنبه, ۷ اسفند, ۱۴۰۳ / 25 February, 2025
مجله ویستا

کدو حلوایی پلو | طرز تهیه کدو حلوایی پلو


مواد لازم برای کدو حلوایی پلو



    برنج خام دو و نیم پیمانه
    نمک برای خیس کردن برنج دو و نیم قاشق چایخوری
    گوشت چرخ کرده 250 گرم
    پیاز رنده شده 1 عدد
    کره 100 گرم
    نمک 1 قاشق چایخوری
    شکر 2 قاشق سوپخوری
    کدوحلوایی پوست کنده و مکعبی خرد شده 300 تا 400 گرم
    پیاز داغ 3 قاشق سوپخوری
    ادویه پلویی 1 قاشق چایخوری
    فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
    زعفران دم کرده 1 قاشق سوپخوری

 

طرز کدو حلوایی پلو


    برنج را از 1 تا 6 ساعت قبل از تهیه غذا پاک کرده، بشویید و با نمک خیس کنید.گوشت چرخ کرده را داخل کاسه ای بریزید و پیاز رنده شده، فلفل قرمز و نصف قاشق چایخوری نمک را به آن بیفزایید و کوفته ریزه درست کنید.
    تابه ای را روی حرارت قرار دهید و نیمی از کره را در تابه بریزید و کوفته ریزه ها را در آن سرخ کنید.


کدو حلوایی پلو | طرز تهیه کدو حلوایی پلو


    کدوحلوایی، نمک و شکر را افزوده و کمی تفت دهید.
    سپس برنج را به روش چلوی ساده آبکش کنید و در زمان دم کشیدن برنج از مایه گوشت و کدوحلوایی لای برنج بریزید و روی آن پیاز داغ و ادویه پلویی ریخته و پلو را دم کنید و زعفران را با بقیه کره آب شده مخلوط نموده و در اواخر طبخ روی پلو بدهید.


کدو حلوایی پلو | طرز تهیه کدو حلوایی پلو

نکات تکمیلی در مورد کدو حلوایی پلو

کدو حلوایی پلو جزو پلو و چلو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
کدو حلوایی پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

کدو حلوایی پلو ، طرز تهیه کدو حلوایی پلو