سه شنبه, ۷ اسفند, ۱۴۰۳ / 25 February, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه سالاد گرم بادمجان و نخود


مواد لازم سالاد گرم بادمجان و نخود


نخود پخته  400 گرم

بادمجان  1 عدد متوسط

روغن زیتون  2 قاشق غذاخوری

زردچوبه  2 قاشق مرباخوری

دانه زیره سبز  1 قاشق مرباخوری

برگ گشنیز تازه به میزان دلخواه برای سرو


طرز تهیه سالاد گرم بادمجان و نخود

طرز تهیه سالاد گرم بادمجان و نخود


    بادمجان را مکعبی خرد کرده و با کمی ادویه دلخواه روی سینی فر که کمی چرب شده گریل کنید تا بپزد.
    روغن را در یک تابه نچسب روی شعله متوسط گرم کنید. زردچوبه و زیره سبز را به آن اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه در روغن تفت دهید تا عطر آنها بلند شود.
    اگر از کنسرو نخود استفاده نمی کنید 150 تا 200 گرم نخود را بپزید.
    نخود پخته یا کنسرو نخود را آبکش کرده و به مخلوط ادویه جات اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه یا تا زمانی که نخود ها کامل گرم شوند، تفت دهید.
    بادمجان گریل شده را به مخلوط داخل تابه اضافه کنید و نمک و فلفل را اضافه کنید.
    غذا را با برگ گشنیز تزیین و سرو نمایید.


طرز تهیه سالاد گرم بادمجان و نخود

نکات تکمیلی در مورد سالاد گرم بادمجان و نخود

سالاد گرم بادمجان و نخود جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
سالاد گرم بادمجان و نخود را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه سالاد گرم بادمجان و نخود