دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا

کلوچه کره ای عسل و بادام


کلوچه کره ای عسل و بادام

● مواد لازم برای حدود ۴۲کلوچه:
▪ بادام تفت داده- یک لیوان
▪ آرد سبوس دار- یک چهارم لیوان
▪ آرد کیک- یک لیوان
▪ بکینگ پودر- یک قاشق مرباخوری
▪ نمک- نصف قاشق مرباخوری
▪ عسل- دو سوم و یک …

مواد لازم برای حدود ۴۲کلوچه:

بادام تفت داده- یک لیوان

آرد سبوس دار- یک چهارم لیوان

آرد کیک- یک لیوان

بکینگ پودر- یک قاشق مرباخوری

نمک- نصف قاشق مرباخوری

عسل- دو سوم و یک چهارم لیوان جداگانه

روغن کانولا- یک سوم لیوان

کره نرم- ۴قاشق غذاخوری

تخم مرغ- یک دانه درشت

اسانس وانیل- کمی

بادام تفت داده و برش خورده- ۳قاشق غذاخوری برای تزئین

طرز تهیه:

بادام ها را خوب آسیاب کنید (حدود یک و یک چهارم لیوان بادام آسیاب شده به دست خواهد آمد.)

بادام آسیاب شده را در ظرف مناسبی خالی کنید و آرد سبوس دار، آرد کیک، بکینگ پودر و نمک به آن اضافه و مخلوط کنید.

در ظرف دیگری دو سوم لیوان عسل، روغن و ۳قاشق غذاخوری کره را روی دور متوسط با همزن برقی بزنید تا خوب مخلوط شود. سپس تخم مرغ و وانیل را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

مواد خیس را با مواد خشک مخلوط کنید و به مدت یک ساعت خمیر به دست آمده را در یخچال قرار دهید.

فر را روی ۱۸۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

۲سینی را با کاغذ روغنی آماده کنید.

با استفاده از قاشق غذاخوری با فاصله خمیر را روی کاغذ بریزید و با استفاده از انگشت وسط آن را کمی فشار دهید.

یک چهارم لیوان عسل و یک قاشق غذاخوری کره را باهم بزنید تا یکدست شود. در قسمت فرو رفته کلوچه یک چهارم قاشق مرباخوری مخلوط عسل و کره بریزید و با بادام تزئین کنید.

کلوچه ها را به مدت ۱۵دقیقه یا تا زمانی که کمی طلایی و سفت شود در فر قرار دهید.

این کلوچه به خاطر داشتن عسل به جای شکر و بادام فراوان جزو کلوچه های سالم است.