چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه شیرین قورمه


مواد اولیه شیرین قورمه


    گوشت خردشده:500 گرم
    قیسی:250 گرم
    پیاز ریز شده:یک عدد
    نمک، فلفل، زردچوبه و روغن:به میزان لازم
    زعفران:در صورت تمایل به میزان لازم


طرز تهیه شیرین قورمه

طرز تهیه شیرین قورمه


    گوشت را به همراه سه پیمانه آب روی حرارت بگذارید. زمانی که جوش آمد کف روی آن را گرفته و بعد با حرارت ملایم سه ساعت بپزید.
    پس از دو ساعت نمک، فلفل و زردچوبه را به گوشت اضافه کرده تا یک ساعت هم با نمک و فلفل بپزد.
    سه قاشق غذاخوری روغن را در تابه ای گرم کرده، پیاز را در آن تفت داده، کمی که طلایی شد قیسی ها را به پیاز اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت دهید.
    پس از دو و نیم ساعت که گوشت پخت مخلوط پیازداغ، قیسی و زعفران را به آن اضافه کرده و بگذارید خورش جا بیفتد.

نکته

در صورت تمایل می توانید 100 گرم آلو و 50 گرم کشمش پلویی را با قیسی به خورش اضافه کنید تا خورش کمی مزه ملس پیدا کند.

نکات تکمیلی در مورد شیرین قورمه

شیرین قورمه جزو غذای محلی - گیلانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
شیرین قورمه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه شیرین قورمه


همچنین مشاهده کنید