سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا

ترافل خرما | طرز تهیه ترافل خرما


مواد لازم برای ترافل خرما 
 
خرما  200 گرم
گردو  30 گرم
بیسکوئیت پتی بور 30 گرم یا 5 تا بیسکوئیت
پودر نارگیل  به مقدار لازم
گردو  برای تزئین
خلال پسته  برای تزئین
خلال بادام  برای تزئین
مروارید خوراکی  برای تزئین

ترافل خرما | طرز تهیه ترافل خرما
 
طرز تهیه ترافل خرما
 
ابتدا خرماها رو برای 1 تا 2 دقیقه داخل آب جوش بریزید .
بعد اونها رو آبکش کنید.
و به این ترتیب به راحتی پوستشون رو جدا کنید.
هسته خرما رو هم در بیارید.
گردو و بیسکوئیت رو داخل غذاساز بریزید و پودر کنید.
بعد از منتقل کردن مخلوط بسیکوئیت و گردو به ظرف دیگه , خرما رو داخل غذاساز بریزید و له کنید.  
خرمای پوره شده رو به مخلوط بیسکوئیت و گردو اضافه میکنیم... 
و با چنگال کاملا به خرد همدیگه میدیم.
دستتون رو با روغن مایع خیلی خیلی کم چرب کنید و یه مقدار از مواد رو تو دستتون گرد کنید.
و داخل پودر نارگیل بغلتونید. 
و یا اینکه موادتون رو شبیه خرما فرم بدین...
و اونها رو داخل کپسول  بذارید و با گردو , خلال پسته , خلال بادام و مروارید خوراکی تزئین کنید.با این مقدار مواد حدود 22 تا ترافل به دست میاد.
 

ترافل خرما | طرز تهیه ترافل خرما
نکات تکمیلی در مورد ترافل خرما

ترافل خرما جزو دسرهای ایرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
ترافل خرما را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .

ترافل خرما ، طرز تهیه ترافل خرما


همچنین مشاهده کنید

Warning: Undefined array key "html" in /var/www/vista/web/fp.php on line 102

Deprecated: strip_tags(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/vista/web/fp.php on line 102