یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مجله ویستا

شامی بلغور | طرز تهیه شامی بلغور


مواد لازم برای شامی بلغور
 
250 گرم بلغور جو یا گندم و یا مخلوط هر دو
1 عدد پیاز بزرگ
1 تا 2 قاشق غذا خوری موسیر خرد شده
2 قاشق غذاخوری جعفری ریز شده
100 گرم پنیر سفید صبحانه رنده شده
3 عدد تخم مرغ
1 لیوان  آب مرغ
روغن مایع
نمک و فلفل
 

شامی بلغور | طرز تهیه شامی بلغور
 
 
طرز تهیه شامی بلغور
 
بلغور را پس از پاک کردن، بشویید و خیس کنید. 
 
پس از چند ساعت آب آن را خالی کنید و با یک لیوان آب مرغ و کمی نمک حدود نیم ساعت روی حرارت کم پبزید تا آب آن خوب کشیده شود.
 
سپس بگذارید بلغور سرد شود. بعد پیاز را رنده و موسیر و جعفری را ریز خرد کنید. آنها را به بلغور اضافه کنید.  
 
پنیر رنده شده را هم بریزید و تخم مرغ ها را داخل آن بشکنید و با مواد مخلوط کنید و خوب هم بزنید. از مواد کم کم بردارید و داخل روغن سرخ کنید. 
 

شامی بلغور | طرز تهیه شامی بلغور
نکات تکمیلی در مورد شامی بلغور

شامی بلغور جزو کتلت و شامی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
شامی بلغور را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

شامی بلغور ، طرز تهیه شامی بلغور