چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه کنسومه گوجه فرنگی (سوپ گوجه)


 کنسومه گوجه فرنگی را می توانید در لیست غذاهای پرخاصیت برای اعضای خانواده خود قرار دهید و به عنوان یک پیش غذا در ایام ماه رمضان سرو کنید.

مواد لازم برای کنسومه گوجه فرنگی :

آب گوشت :4 فنجان

آب گوجه فرنگی :2 فنجان

کره :50 گرم

زرده تخم مرغ :4 عدد

جعفری خرد شده :2 قاشق سوپخوری

فلفل و نمک :به مقدار لازم


طرز تهیه کنسومه گوجه فرنگی (سوپ گوجه)

دستور تهیه کنسومه گوجه فرنگی :

آب گوجه فرنگی را با آب گوشت مخلوط میکنیم ( در صورت مصرف رب گوجه فرنگی آنرا در یکی دو لیوان آب حل میکنیم ) و روی آتش میگذاریم تا چند جوش بزند و کمی غلیظ بشود زرده تخم مرغ را خوب میزنیم و با کره داخل سوپ خوری میریزیم و سوپ را داغ داغ کم کم روی زرده و کره میریزیم و برهم میزنیم و جعفری را روی آن میپاشیم. 

نکات تکمیلی در مورد کنسومه گوجه فرنگی

کنسومه گوجه فرنگی جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
کنسومه گوجه فرنگی را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه کنسومه گوجه فرنگی (سوپ گوجه)