چهارشنبه, ۲۷ تیر, ۱۴۰۳ / 17 July, 2024
مجله ویستا

بورانی عدس | طرز تهیه بورانی عدس و اسفناج با کوفته قلقلی


مواد لازم بورانی عدس و اسفناج با کوفته قلقلی

دو پیمانه عدس
اسفناج یک کیلو
گوشت 250 گرم
ادویه و زردچوبه و نمک و فلفل کمی
پیاز نصف یکعدد متوسط رنده شده
ماست سفت چکیده کمی


بورانی عدس | طرز تهیه بورانی عدس و اسفناج با کوفته قلقلی

طرز تهیه بورانی عدس و اسفناج با کوفته قلقلی

عدس را از شب قبل خیس کنین . روز بعد با کمی آب و پیاز بپزین . از گوشت و پیاز و نمک و زرد چوبه و فلفل کوفته قلقلی های ریز درست کنین و وقتی عدس پخت بدون سرخ کردن کوفته ها اون ها رو داخلش بریزین . کمی آب مرغ یا گوشت ( بدون هیچگونه روغن و چربی ) و یا آب بهش اضافه کنین و مدت نیمساعت با شعله ملایم بپزین .

در انتها وقتی که خیلی آبدار نیست اسفناج خرد شده رو اضافه کنین و بذارین آبکش کشیده بشه و در واقع جا بیافته و مانند آش علظت پیدا کنه . نمکش رو بچشین .
حالا داخل ظرف مورد نظر کشیده و پس از اینکه کمی خنک شد با ماسنت وکوفته قلقلی تزیین کنین و کمی فلفل سیاه رو ش بپاشین . و سر میز ببرین .


بورانی عدس | طرز تهیه بورانی عدس و اسفناج با کوفته قلقلی

نکات تکمیلی در مورد بورانی عدس

بورانی عدس جزو غذاهای رژیمی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
بورانی عدس را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

بورانی عدس ، طرز تهیه بورانی عدس و اسفناج با کوفته قلقلی