چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

موساکا | طرز تهیه موساکا


مواد لازم برای موساکا


    6 عدد بادمجان
    نیم کیلو گوشت چرخ کرده
    500 گرم سیب زمینی
    2 عدد فلفل دلمه ای
    2 پیمانه پنیر پیتزا
    3قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
    نمک وفلفل به میزان لازم
    1/5 پیمانه سس سفید
 

طرز تهیه موساکا

برای تهیه موساکا بادمجان و سیب زمینی، ابتدا سیب زمینی را پوست کنده و حلقه کرده و سرخ کنید سپس بادمجان ها را پوست کنده و حلقه کرده و کمی سرخ کنید حال گوشت چرخکرده را با فلفل دلمه ای خرد شده سرخ کنید و رب گوجه فرنگی را به گوشت اضافه کنید.

کف ظرف پیرکس را چرب کرده و سس سفید ریخته و بمالید. سیب زمینی حلقه شده و سرخ شده را کف ظرف چیده روی آنها نمک بپاشید بعد روی آنها را با بادمجان حلقه شده وسرخ شده بپوشانید. گوشت با فلفل دلمه ای سرخ شده را روی بادمجان ها ریخته سپس سس سفید روی موساکا ریخته و در آخر پنیر پیتزا رنده شده روی سس سفید بپاشید.


موساکا | طرز تهیه موساکا



فر را از قبل روشن کرده و موساکا را در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت قرار د هید. از مایکروفر هم می توانید استفاده کنید.

برای تهیه سس سفید، 1/5 لیوان شیر را با 1 قاشق سوپخوری آرد سفید مخلوط کرده روی حرارت کم مرتب هم بزنید تا غلیظ شود بعد یک قاشق کره اضافه کرده و از روی شعله بر دارید.


موساکا | طرز تهیه موساکا

 

نکات تکمیلی در مورد موساکا

موساکا جزو غذای ملل - یونانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
موساکا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

موساکا ، طرز تهیه موساکا


همچنین مشاهده کنید